Evlenip dahil olduğunu ailede yaşadığınız en saçma tartışma kavga neydi acaba
Ben eltimle meyve yüzünden kavga etmiştim.
Eve misafir gelince ben meyveleri soyar tabaklar çatalla götürür servis ederim. Eltimde yıkar bir leğene koyar içine de üç beş bıçak atar getirir önümüze. Kaynım bize her geldiklerinde eltimle kavga ediyormuş meyveyi şöyle getir önüme diye. Bir gün aradı dedi ki meyveyi soymadan koyacaksan çağır bizi senin yüzünden kavga ediyoruz
Hiç olmadı 8 yıllık evliyim masallah dıyelım
Hiç kavga etmedik ama baya bı süre küs gibi görüşmedik. Soğuk davranıyordu sebebi de ben bebeğim öldüğünde telefonunu acmamisim halbuki ben o gün yemedim içmedim kimseyle konuşmak istemedim ağladım. Akşam da eşim gelmiş niye acmadin diye soruyordu büyüttüğü olaya bak
Görümcem yok eltilerle arkadaş gibiyiz kaynanamda iyidir kendi halinde. Ben genelde kayınbabamla çok ters düşüyorum 2.5 aydır konuşmuyoruz. Doğum yaptım 5. Gündü eve geldiler sezeryan olmuştum acayip basım ağrıyordu ense köküne kadar. Suratım asikti haliyle. Niye suratın asik dedi basım ağrıyor dedim bizimde ağrıyor biz asıyor muyuz dedi iyi sende as o zaman dedim o zamandan beri konuşmuyoruz
Görümcem yok
Eltimde daha evlenmedi kaynımla
Şuan için kafam rahat
Eltim eşimle beni kavga ettirmek için eşimin geçmişinden konu açmaya kalktı aklı sıra bizi kavga ettircek bende dedim ki banane hatta sanane beni ilgilendirmiyor benden önce eşimin yaptıkları dedim kapattım çenesini smdi kendisinden nefret ediyorum elimden gelse bi kaşık suda boğarım onu eşimde farkında nefret ettiğimin sagolsun bayram hariç yanyana getirmemek için elinden geleni yapıyor
1,486,802 soru
24,306,768 cevap
344,471 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın