O kadar çok ev taşıdım ki benim için bi hobiye dönüştü mutfak ve kırılacak eşyaları gazete pat pat gibi biseylere sarıp kolile ne sıkı ne gevşek şekilde kolile ama iki türlü de kırılma riski artiyo kıyafetleri ve tekstil eşyalarını (perde kötülük örtüsü halı örtüsü nevresim vs.) Kolilemek yerine cuvallamani tavsiye ederim inan kolilemek hem daha zor hem daha kalabalık yapar büyük boy çuval alıp doldurdum içinde olanları çuvalın üstüne yazardım ben bunlarin dışında buzdolabı vs gibi çizilecek zarar görecek eşyaları konsol falan da olabilir battaniyeye sarıp taşımak daha mantıklı adamlar taşırken pek önem vermiyorlar açıkçası çizilme ezilme gibi durumları önler ama naparsan yap olacağı varsa olur kirilacaksa her türlü kiriliyo kaybolacak da her türlü kayboluyo.
Daha dün taşındım bugün ev yerlestiriyorum saat 3 olmuş hala yatamadım. Valla bacım patpat al 10 metre. Bütün cam kırılacak ne varsa tek tek sar. Taşınma öncesi baya bi koli bulman lazım kolileri yerleştirip üstüne nereninse yaz. Kıyafetleri valizlere ya da siyah büyük posetlere at. Yorganı yastığı hurca koy. Çok da başka önerim yok nakliyeciler zaten eşyaları söküp sarıp oyle taşıyorlar. Allah kolaylık versin sana da bana da. Ev Sakarya meydan muharebesi gibi su an
246,857 soru
7,202,219 cevap
27,064 kullanıcı