0 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından

Kızlar uygulamayı kullandığınızı eşiniz biliyor mu gizli mi kullanıyorsunuz ???

BEN: eşim biliyori ilk üye olduğumda bakardı napiyom ne yazıyom die simdi hiç bakmaz bide ben o gelince hemen çıkıyorum yanında.girmiyorum çünkü bazen hem eş hem kaynanam elti filan la ilgili yazıyorum görürse kızar haliyle :D bide o burayı daha çok bilgi için bebek kısmı için kullandığımi biliyo sohbet bölümü olduğunu bilmiyor :D

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biliyor dedikodu kaynadığınida biliyor :D
(963 puan) tarafından
:D  çok iyi
-Reklam-
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Biliyor ama karışmaz yani sadece . Bebeğin gelişimine bakar bazen 
0 oy
tarafından

Biliyor hatta diyor ki bende erkekler toplandik diye bi sayfa acicam :D

tarafından
asdsadas hatta bazen de şey diyo "senin kizlara bi sorsana" :D
(963 puan) tarafından
Sorarım de .d
 Kuzu sen hamileymisin ya hayırlı olsun İrem ya valla çok sevindim senin adına hadi buda inşallah kız olur da benim gibi olursun senede :)))
tarafından
Ay inşallah canim allah razi olsun :) rabbim evlatlarini da sana bağişlasin inşallah
(963 puan) tarafından
Çok sağol bebeğim
Hemşireyi nasıl ettin şikayet filan diyodun bir ara benim net bitti üç gündür giremedim bura
tarafından
Gittim tartistim canim sonra yaptilar cocuğumun aşisini yani anladiklari dilden konustum
0 oy
tarafından
Benm e3sadece okumak için girdiğimi sanıyor :) 
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Evet biliyor canım 2 senedir burdayım 2. Hesabım ilkini sildirdim
0 oy
tarafından

Her seferinde napıyosun deyince söylüyorum hımm iyi diyo sonra bidaha yine soruyo :D yine anlatıyorum hımm iyi diyo bu böyle devam edip gidiyo 2 senedir :D

0 oy
(4,386 puan) tarafından
biliyor hatta kayinvalidem, kardeşim, kuzen diye gidiyorum biliyorlar;D
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bilmezmi bazen gülüyorum ne oldu gene ne karıştırdın orda diyor bende özel olmicak komik şeyleri ona diyorum hiç işiniz yok der ama hiç bisi demiyor başta Bi yadırgadı sonra şimdi sormaz bile kime yazıyorsun diye bisi oluyor hemen gruba yaz der sor bakam Bi der çok görüş almak iyidir der onun sayesinde buraya yazmaya başladım bn
(963 puan) tarafından
Haha valla ne güzel
(4,060 puan) tarafından
Eşim çok şükrü böyle şeylere takılmaz ama eminim sağlamasını yapmıştır benden gizli benim buraya yazdığım bir kaç şey önümüze çıktı 4 kişi geldi bana senin sayende böyle oldu deid şok oldum resmim olunca taniyorlardi beni  eşimde diyor dünyaya açılsın kız hadi iyisin ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Bilmiyor bilse kullanmama izin vermez kendileri her sosyal medyayı kulanır benim whatsapp dışında bişey kullanmama izin vermez
(963 puan) tarafından
İy kiskanc koca .d
tarafından
Fazlasıyla
0 oy
tarafından
Ben hamileyken indirmiştim uygulamayı eşimde bilir ve asla karışmaz bide telefonuma asla dokunmaz
(963 puan) tarafından
İyiymiş canım
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Biliyo neden bilmesin ki ben söylemeye kere anlam veremiyorum nedense hatta bişey oldu mu senin o siteye sor bakalım ne dicekler der hemen 
(963 puan) tarafından
Haha süper
0 oy
tarafından

Benim uygulayi eşim indirdi takip edersin hamilelik le alâkalı soru sorarsin diye :D şimdi de anlatiyom burda okuduğum şeyleri 

(963 puan) tarafından
Ne güzel ya
0 oy
tarafından
Biliyor hatta bisey oluyo mesela kızlara sor diyor vallahi:) yada ben bisey bu böyleymiş dediğim zaman nerden öğrendin falan diyor kızlardan diyorum :)ama benim buraya açtığım postlari bilmiyor bilse kızar:)
(963 puan) tarafından
Aynı vallahi canım bzide de oyle
0 oy
(560 puan) tarafından
Sus sus ayni seytanligi bende yapiyorum çaktırma :D butun sırrımizi aciga cikariyosun :D 
(963 puan) tarafından
Kız anlamadım gülüm .sjsj
(560 puan) tarafından
:D bende senin gibi yapiyom sohbet bolumunu bilmiyo bebekle ilgili aciklamalari gun gun okuyom saniyo :D bunu seytanlik olarak tanimladim :D bide soyleyip bütün sırrı açığa cikariyosun dedim :D
(963 puan) tarafından
Anladım şimdi cano ;)
0 oy
(29,557 puan) tarafından

Biliyor yanında kullanıyorum sorun tinne.

(963 puan) tarafından
Bende diyom gecenin sorusuna gece kuşu bugün katılamadı bir eksik var derken geldin geç te olsa .sjsjsj
(29,557 puan) tarafından
Jajajaj ben olmazssam olmaz ❤️❣️☺️
(963 puan) tarafından
Onu biliyoruz canım ;)
(29,557 puan) tarafından
:))((()☺️
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Biliyor gizlim saklım yok şükür ilk baştan beri bilir ses etmez hiç arada ne yazıyon giz der kime laf atiyon der
(963 puan) tarafından
Kız sen nerdesin bugün hiç görmedim aynur
(1,201 puan) tarafından
Korkuyom kız yazmaya ☺️
(963 puan) tarafından
Haha neden ya
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Evet biliyor hiç girip bakmadı bunca sene zaten nadir giriyorum o işteyken buradayım o eve gelince onunla sohbet ediyorum
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Sadece burayı kullanıyorum herşeyimi bilir nasıl nefes aldığımı bilee  :)))

Hatta bazen bakar ne konuşuyonuz dedikoducular der :)
0 oy
(817 puan) tarafından
Kullandımı bılıyor ama burda sohbet ettımı bılmıyor:)) bende kaynana eltı vs dedıkodularına giriyprum kızar tanımadıgın ınsanlarla neyın muhabbetınıe dıyosun falan der napim konum komsum yok kafayı yiyo ınsan bazen sırf kafam dagılsın diye yorumları okurum:)) 
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Ben 3 yıla yakın üyeyim benim eşim de izin vermiyor kaç kere sildi çok kıskanç blde oda bilgi amaçlı sanıyor sohbet ettiğimi bilmiyor hahahahahah 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 555 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 765 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,177 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 989 göst.