0 oy
568 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
Kayınvalidegilde yemekteydik eşimin abisigille oğlum 8 aylık eşimin abisinin kucagındaydı bana gelmek istedi ağlıyor kucağından bana gelecek bariz belli anneyi istediği ne kayınvalidmde duruyor ne abisinde abisi al abim diye bana getirdi kayınvalidem kendine alıştırmış bu ondan dedi duymazlıktan geldim eltimde e tabi annesini isteyecek anne sonuçta dedi. Kayınvalidem genelde torunlarının ona alışmasını ister anneannelerini falan kötüler eltimin çocuklara ben doğurduğum zamanda kucağına alıp sıkıca göğsüne yaslayıp benim kokuma alış kuzum sen dediğini duydum niye böyle anlam veremiyorum.

26 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bu sevgi değil hastalık. Yemin ederim bak ciddi rahatsızlık. Ben hemen alirim. Hiç de umrumda olmaz. Seveceksen doğur kendine. Hiç gelemem buna çok ince bir çizgi ve herkes onu bilmeli. 
(29 puan) tarafından
Sen bize gelmende unuttun mu bizi der ogluma üstelik evimiz çok yakın her hafta ordayız sürekli yanında olmasını istiyor bazen nefret ettiriyor kendinden
(14,168 puan) tarafından
+++++
-Reklam-
0 oy
(20,225 puan) tarafından
Ne kadar gereksiz bi sevgisi varmış ya
(29 puan) tarafından
Hemde çok doğumda bile annem geldi diye küstü trip yaptı
(20,225 puan) tarafından
Bizimki tınlamaz Allahtan
(29 puan) tarafından
Keşke öyle tınlamasa herşeye küser ona münasipmiş
0 oy
tarafından
Of neden elin çocuğunu sahiplenir bu gerizekalılar ya
(29 puan) tarafından
Öyle vala sanki benim değil çocuk gibi davranır
0 oy
(493 puan) tarafından
Amann öyle desinler benim kayinvalidem 40 gün kapımı çalmadı annem başımda durdu baktı sonradan da geldi torunu sevdi yalandan 5 dk gitti. O kadar da anneanneyi kötülesin ki tam tersi oluyor daha da düşkün oluyor benim oğlum 3 aylık maşallah annem gel yaptığın da gider kimse annemden gitmez bosver konuşsun.
(29 puan) tarafından
Vala anneme hava soğuk diye 3 aydır gitmedim aramız uzak baya oglumda bronşitti tekrarlamasın diye pazar gittim gülüyor oynuyor hiç aglamadı demekki bebekler bile anlıyor hamileyken de çok sinir olmuştum kaynanama belki ondan mi diye düşünüyorum
(493 puan) tarafından
Vallaha canım anne karnında anlıyorlar bide bu ilk 2 ay ilgilenen oynatan bebekler yabancılık çekmiyor benim annemde yabancılık çekmiyor kayinvalidem de çekiyor
(29 puan) tarafından
Doğrudur vala
(493 puan) tarafından
Bosver sen takma kafaya der der dururlar onun demesi ile değil o gördü 1 saat sen gördün 24 saat tabi ki annesin o sana alışacak konuşurlar amannn
0 oy
tarafından
E madem dediğini duymussun kendine alistirmis dediğinde cevabını vereydinya böyle sustugun için tepene çıkarlar benden demesi
(29 puan) tarafından
Önceden baya tartıştım ben onunla hiç susmazdım pat diye cvp verirdim ama şimdi çok Yoruldum cvp vermekten bide artık saygımı bozmaym diyorum eşim için susuyorum artık boşver he de geç.diyor oda yoruldu
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Benim kokuma alissin olayi benim basima gelseydi kesinlikle agzinin payini alirdi. Dengesiz mi ne sen kimsin bikere niye benim cocugum sana alışacakmış 
(29 puan) tarafından
Göğsünü çıkarıp vercekten yakaladm zaten bluzu yukarı doğru çekiyordu tam kapıyı açtım kapatıverdi hemen almıştım oglumu o zamanlar
(1,170 puan) tarafından
Ayy delirdim ben burda nasil bisey demedin kiz valla ben hic lafimi cekmem valla direk söylerim mesela benimki 40 gunlukken gordu torunu gelmedi bilerek gelincede cok zayıf bu dedi doktormusun anne doktor iyi diyo 1 kilodan fazla aliyo ayda sana noluyo el dururken sen basladin dedim gik diyemedi
(29 puan) tarafından
Kız ben çok tersledim tartıştıgımız oldu artık Yoruldum elinde boşver diyor bu sefer onunla aram kötü oluyor boş veriyorum bende
0 oy
tarafından
Kıskançlıkk iştee cok istiyorsa kendisi bir tane doğursun. Benimkide öyleydi kucağından bırakmazdı sonra uyandım dedim bu kendine alıştıracak o sırada duruma el attım. 40 da bile gelir 10 dakika yikar giderdi demezdi yemeğin var mı yok mu valla annem bakti yoksa zor kendime gelirdim. Bir de annemi kötulesin agzima geleni saydıririm affetmem. Isterse küssün gelmesin ama haddini sınırı bilecekler valla. 
(29 puan) tarafından
Ben çok tersledim tartıştık küstü bana bende artık Yoruldum büyükse büyüklüğünü bilecek ama yok
tarafından
Iyi yapmişsin canım boşver saygi sevgi bir yere kadar valla
0 oy
(7,701 puan) tarafından
Aynısını benim kaynana ve kayın da söyledi ben duymamazlıktan gelemedim Valla annesiyim bana bağlı olacak tabi başka kime olacaktı dedim. 
(29 puan) tarafından
Vala ben Yoruldum artık he diyom duymazlıktan geliyom
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda diyo kendine çok alistirmissin diye o öyle deyince eşimde diyo dedim annesi benim 24 saat ben ilgileniyorum tabi bana aliscak bakan ,büyüten benim annesiyim yani saçmalık
(29 puan) tarafından
Laf anlamıyor ki kaç kere tartıştık ve diyom artık
0 oy
tarafından
Kendi cocuklarini o şekilde buyutmezler oğlunun gelininin çocuğuna kafayı takarlar anlamıyorum gerçekten ya o nedemek annesine alışacak tabi eltini takdir ettim seni savunmuş 
(29 puan) tarafından
Böyle konularda savunur kaç kere oğlumu elinden aldığı oldu
0 oy
(122,538 puan) tarafından
kayinvalden hastami 
(29 puan) tarafından
Kafadan mı bilmem ama oglanlarının çocukları onun çocukları o dogurdu sanki
0 oy
tarafından

Madem bu kadar meraklı kaynanan yapsın bir tane:D

(29 puan) tarafından
Kaynanam değilde görümcem 3 çocuğu olduğu halde 40 yaşında doğuracak gelinleri kıskançlıgından hamile şuan
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Geçmiş olsun ruh hastasi bı kaynanan var Allah sabır versin
(29 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(450 puan) tarafından

Çocuğun en güzel cevabı vermiş zaten :D şu kaynana gelin muhabbetlerini hiç alışamadım arkadaş ya valla benim kaynanam da aynı. Aynı yerde durmak istemiyorum onunla çok gelenekçiler ay bir de sürekli oğlum oğlum yedik oğlunu sanki. 

(29 puan) tarafından
Eşim hastalanır bi bakarım koşa koşa bize gelir eşimede dedim vala biz hastalandık mı ayakta geçiririz evde yemek temizlik yaparız sen hastalandın öı oğlum oğlum neyin var diye börekler getirir dedim ve de getiriyor yemekler sanki ben yapmıom
(450 puan) tarafından
Ahaha ay boşver otur sen de ye işte eşinle :D Allah ım ya cidden bu kaynanalar neden böyle el kızı diye bakmıyoruz sanki.
0 oy
(3,258 puan) tarafından
E tabi annesine isteyecek neden ona istesin ki 

Çocuklar nekadar da sevse anneanne babaannesini illaki anne başkadır ayrıca ben alıştırmiyorum onlar zaten doğar doğmaz annesine alışık oluyor deseydin 
(29 puan) tarafından
Aaa çok doğru bu lafı diyecem ona hiç aklıma gelmedi
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bemde hastanedeyim kızım ablamda kalıyo daha yeni aradı oğluö getir ben bakarım dedim diıo yok ablamda kalsın ordayken içim rahat drdim canımı sıktı kapatı
(29 puan) tarafından
Benim görünce de dışarı gezmeye gitcegimizde bana bırakın der ne alaka derim ailecek gezmeye gidiyoruz sonuçta
(1,752 puan) tarafından
Kız yok amaliyat olcam 3 haftadır safra ağrısı çekiyorum yatıyodum evde sancıdan yanıma geldi yatma yavrum yattıkça kotu olursun dedi cin atına bindim eşime dedim beni annemlere götür kızıma ablam nakar bakmazsa amliyat olmam hastanede surunuruz beraber dedim şimdi ablam evine getirdi bugun aradı kaynanam yabrum safra alınınca kılo aldırıyomyş zararın yoksa aldırma gelde delirme manyak karı her  halükarda canımı sıkmayı başarıyo
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bendede öyle bir anne var cinayet sebebi vallahi abimin ilk çocuğu ilk torun onu koynunda buyuttu annesi de umursamadı şuan 10 yaşında hala annemde kalmak istiyor ve onun için ağlıyor annesine gitmek istemiyor falan buyuzden Bn kızımı kimseye veremedim alışır başkasına diye 9bay kimseye göstermedim korona da bahanem oldu 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
söyle bir tanede o doğursun kendisine alıştırsın çok hevesliyse.

8aylık körpe tabiki anneyi isteyecek alışmakla ilgisi yok.
0 oy
(11,116 puan) tarafından
Kendine alıştırmak nasıl bişey acaba ya çok merak ediyorum bebek sabah uyanır annesini görür annesi karnını doyurur annesi oyunlar oynar annesiyle yıkanır annesiyel kitap okur akşam olur annesiyle uyur gece ağlar uyanır annesini görür küfür edicem afedersiniz de ne b.okuma sana alışacak tabi anneci olacak ya anlaöıyorum şu insanları 
0 oy
tarafından
eltini alkisliyorum...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 874 göst.
11 Mart 2021 Aile kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 617 göst.