0 oy
1,432 göst.
Diğer kategorisinde (1,564 puan) tarafından
2 gündür ailesi yüzünden çok büyük kavga ettik ben sinirimden tvyi parcaladim vurup o kadarki delirdim 2 aylik bebegimiz var sanki sevgiliymişiz gibi bana ara verelim dedi bende direk boşanalim dedim ara versekte düzelmeyiz o kavgadan sonra artk 

42 Cevaplar

0 oy
(277 puan) tarafından
Ikinizinde hareketleri yannış bence tv parçalamak ne öfke kontrulsuzlugumu var .

Bebegineze yazık sakın kafayla konuşmakta fayda var
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Eminim sende tvyi kirmak esyalrina zarar vermek istemezdin heleki minnacik bebek varken bu duruma bi kadin kolay kolay gelmez
(1,564 puan) tarafından
Tabiki öylee bu ara hersey üstüme üstüme geliyor bebegim yetiyor zaten birde bunlarla ugrasiyorum
(853 puan) tarafından
Cok haklisin dedigin gibi zaten cok yeni anne olmussun zor piskolajin ama birazcık sakin kalmaya calis
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ay bu adam kqc yasında
(1,564 puan) tarafından
24 ama erkekler gercekten gec olgunlasirmis onu anladm ben
(9,238 puan) tarafından
Ewet bir yerde okumuştum 4 yas geri saymak lazımmıs
(1,564 puan) tarafından
Ben anlamiyorum vallahi yaa
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bacı kaç yaşındasınız çoluk çocuklu insansınız artık nefes alıp oturup doğru düzgün konuşun bence
(1,564 puan) tarafından
24 canm konusucak birsey kalmadi adam anasina gitti
(13,313 puan) tarafından
Ay şaka gibi az da değilsiniz artık aileci ise zor
(1,564 puan) tarafından
Hemde nasl bizi birakip anasina koştu resmen
(13,313 puan) tarafından
Her zoru görünce aileye gidecekse bebeğe rağmen oturun düşünün iyice
(1,564 puan) tarafından
Gelde düşün şimdi bu adamdan ne b*k olur
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bu erkek milleti zoru görünce kaçmayı bilirler zaten bir ayakları hep kapıdadır Allah ıslah etsin iki aylık sabiyide düşünmüyor.
(1,564 puan) tarafından
Aynen öylee
0 oy
tarafından

Bende anlamadım :angel:

0 oy
(13,566 puan) tarafından
Kavga sebebi ne canım 
(1,564 puan) tarafından
Ailesi annesini savunup duruyor haksz olduğu haldee
(13,566 puan) tarafından
Sana tavsiye ailesi ile meselen varsa bunu eşine yansıtma kendin çöz onlarla ne olursa olsun ailesini savunur bu böyledir genelde değişmez herkesin bakış açısı farklı canım
0 oy
(14 puan) tarafından
İyi yapmşsın valla her gün bende bütün eşyayı parçalamak istiyorum. Kadınlar idare ettikçe erkekler şımaruyot. Tepkiyi basan sert koymak lazım. Keşke bende herşeyi yakıp gidebilsem.
(1,564 puan) tarafından
iç sesim konustu su ann
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Cnm bnm eline sağlık falan demeyecem ama inşallah bebek etkilenmemiştir bu kavgadan aglamamistur sen bebeğin için sakin ol ona o reaksiyonu veryrsnz günah bebeğe bilinçaltına yerleşiyor bebeğin
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Tv nin suçu neydi kız
(1,564 puan) tarafından
O an elimin altinda olmasi :)))
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Bebeginize scidim suan öyle tv kirmak bosanalim ata verelim bence tedavi olun.. 
(1,564 puan) tarafından
Onuda yaparim beni delirten o bebegim icin gerekirse tedavide olurum
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Kırdığın tv atsana bir bakalim kirmismisin 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
İkinizde ani karar vermişsiniz 
0 oy
(701 puan) tarafından
Esin haketmis ! İyiki kafasını kırmadın. Seni çok iyi anlıyorum . Sana tedavi ol diyenlere aldırma. Sinir krizi geçirmene sebep olan onlar ailesinin ve eşinin haksizligina tahammülün kalmamış ondan bunu yapmışsın. Zaten TV hic iyi bişey de değil boşver sakın üzülme bebeğinle uyu sarıl ve dua et olur mu. Hepsi düzelir inşallah. 
(701 puan) tarafından
Ama lütfen onlar yüzünden kendine ve eşyalarına zarar verme. Lütfen o beyinsizler yüzünden sinirlerini yıpratma sınirlerine hakim ol tut.kendini. değmez bende telwfin kırdım iki kere tabak çanak kırdım eşimin kafasını kırdım değmedi. Kendim çöktüm resmen.
(1,564 puan) tarafından
Beni anlayan biri daha çok sağoll yorumun için aynen öylee canm olan bana oluyor elimde değil artk sakinligimi koruyamadim patladim artkk bir yerden sonra
(701 puan) tarafından
Haklısın ama asla bunu kendine yapma umursama bırak herşeyi akışına relaks ne hali varsa görsün hayat hamur gibi sen şekil veriyorsun bırak Allah sana yardım eder zalimin zulmu bitmez zalime acirsan zulmü eksik etmez sana bırak naparsa yapsın hodri meydan de geç endişeye kapılma sakın
0 oy
(134 puan) tarafından
Ya özel değilse o kadar merak ettim ki bu hale gelmenize sebep ne 
(1,564 puan) tarafından
Ailesini savunuyorr haksizliga tahamülüm yok ben eşiyim artk ailesi degil benim olmam lazim ama annem diyor resmen bana
(134 puan) tarafından
Bak önce sakin ol sonuçta bebeğin daha küçük yeni doğum yaptın sayılır şimdi senin dediğinin aynısını yaşadım ben ve çareyi susmakta buldum ki bilsen asla susabilen bi insan değilim benim kaynanam hala benim hakkımda konuşur ne zaman ki ben geri çekildim bitirdim ilişkimi benim gücüm annene yetmez dedim geçtim kenara izlemeye başladım o zaman karşıma geçip annesini savunmaya bayılan adam döndü onlara şimdi onları konuşturmuyo beni dinle sus masum rolü yap bırak senin lafın olmasın ortada bi tek onların lafı olsun bak nasıl dönüyo eşin çünkü sende onlarla beraber laf yarışına girince savunmaya girince adam napsın eşit görüp annesini de seni de savunma gereği hissediyo çocuğunu düşün kendini asla ezdirme ama yuvanı da böyle saçma bi sebep yüzünden yıkma değmezler inan ilerde çocuğun babasız neler hissedecek yaşayacak onu düşün değer mi sen söyle
0 oy
(782 puan) tarafından
Yahu televizyon kırmak nedir 

Tamam sinirlenebilirsin de ikinizde ii degilsiniz 
0 oy
(1,809 puan) tarafından
TV kırmak nedir yaa ben bu eşyalara zarar veren kadınlarımızı anlamıyorum bide küçük bebeğin varmış yaptığınız size zarar olarak kaldı kim tatrtışmıyor ki biraz sakin olun tedavi olun. Sana eş kaldırıyorsa eşyalara oraya buraya zarar vermek yerine polisi ara tavrına üzülüyorum
0 oy
(849 puan) tarafından
Kendinize zarar vermeyin lütfen, gitsin nereye gidiyorsa..sakinleşin, biraz mesafe koyun, birbirinize zaman verin..sağlıklı duygular yok ikinizde de şu an, öfke sinir saldırganlık..belli ki birikmişlikler bu hale getirmiş..o yüzden gitsin, sakinleşince duruma bakarsınız.. 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Siz kavga ederkn bebek o odada mıydı. İnşallah etkilenmemiştir. Okuynca ilk aklıma bebek geldi. Çünkü kayıt cihazı gibiler herşeyikaydediyorlar
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Bebeğe üzülüyorum o kadar.
(3,128 puan) tarafından
Sinir krizi geçiriyodum diyip TV parçalarken çıkan gürültüden korkan bi bebek var ya onun gelecek kramvasi var keşke önce tedavi olup sonra bebek yapsanız!
(1,564 puan) tarafından
Televizyonum led canm bu birincisi ikincisi yaptigimi övmüyorum sadece sinir krizi gecirdim o an ve bebegim kendi odasindaydi neyseki birsey olmadı gerekirse tedavide olurum evet bebeğim icin ama sadece o anda olan birseydi
(3,128 puan) tarafından
Onlar Allah'ın emaneti nerde olduklarını nerede doğduklarını bilmeden geliyorlar dünya ya karnında hayat bulduğu annenin yanında huzurda güvende hissetmek istiyolar  onun için daha sakin kalın her evde kavga var ama dozunda❤️
(1,564 puan) tarafından
Yaşamayan bilemez o an ne duruma gelip bunu yaptigimi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 782 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 479 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.

408,508 soru

12,274,503 cevap