+1 oy
1,351 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
Ve bu konuda çok ciddi maddi olarak ne lazımsa halledelim diyor bi yanim inciniyor bi yanımda hak veriyor cunku geçtiğimiz günlerde iki eltim de sanki yok gibi dümdüz demislerdi ve ben simdi ne desem ne yapsam bilemedim bu  isin günah kısmı da var :(

45 Cevaplar

+40 oy
tarafından
Biz kocalarimiza diyoz mu senin ki çok küçük buyult biraz yada çok büyük küçült diye. Herkes işine baksın ya 
(3,600 puan) tarafından
Bende artı istiyomm bananeeee :((
(3,600 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(3,600 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Gecenin kraliçe taci senindir bacim
tarafından
Keşke :))))
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Eşini geri iade et bnce mayasi bozuk çünkü 
(33 puan) tarafından
Balık bastan kokar derler ama bizimki zoraki oldu işte 8yildir evliyiz öyle sağlam bi bağla da değil ite kaka  tepe Taklak geldik bu güne sadece anlatıp rahatlamak istedim çünkü gerçekten psikolojik olarak baskı altında hissediyorum özelikle eltimler de öyle deyince çok üzüldüm
+2 oy
(3,419 puan) tarafından
Erkeklerde kafayı yedi iyice sen evlenirken kafan kadarmiydi canm hep küçüktü gözü yokmuydu görmemismi sonradan icat çıkarıyorlar valla kendi zevkleri olcak die karsindakini küçük dusurulmex yaa
(33 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok zayıf kısa boylu ufak biseydim ama o zamanlar 85 b takiyordum simdi 8yildir evliyim iki çocuğum var 75 takiyorm
+1 oy
(1,837 puan) tarafından
O zaman maddiyati hallederiz sende küçük yerlerini büyüt de bacım. Kesin vazgeçer sana öyle demekten
(33 puan) tarafından
Kız sende abooo :)
(1,787 puan) tarafından
Gamze doğru söylüyo eğer seni eksik hissettiriyosa sende ordan vur
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Bacım normalde bi estetiğin gözüne bakıyor ama din açısından uygun değil malesef. Çünkü allahın verdiği bedeni değiştirmek bu. Bi saglık sorunu yok kaza bela yok.
(33 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok şükür bi sorun yok ama gerçekten de yok gibi 75 takiyorm genc kızların yeni çıkmaya baslar ya hani okadr sadece
tarafından
Ayyy vallahi çök iyi yaa keşke benimkiler öyle olsaydı
(33 puan) tarafından
Ya iste kim neye UlasamaSa onu ister elindekinin tersini yani benim kız kardeşimin de maşallahi var kitap koysan düşmez o derece :)) oda küçük olsun istiyo
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Ya bu operasyonlar sırf biri istedi diye olmaz eşinde olsa canim. Sen istiyormusun önemli olan bu? Bıçak altına yaticak sensin. Seni bu şekilde aldi sonuçta yani ne biliyim bana göre böyle. Yeni bı kadın oluşmayacahina göre eldeki bu yani. Eşin dört dörtlük mu?
(33 puan) tarafından
Allah bilir kaç işlem ne sekil de yapıyorlar bide bana burada değilde ailenin yanina gidince yaptır dior ben kimseye diyemem valla
(2,945 puan) tarafından
Ay bide demesi var dimi :) bende cekinirim
(33 puan) tarafından
Tabi canım ne düşünürler kim bilir iki çocuk var sorunlu evlilik bide maddi sıkıntı var annem.tükürür yüzüme :)
(2,945 puan) tarafından
Maddi skntida nasıl istiyor bunu peki canim
(33 puan) tarafından
Benim ailem herseyimi bi çok esyami karşılıyor bilmiyorum ama hayal kuruyor herhalde sanmıyorum yapamaz
0 oy
(677 puan) tarafından
Varsa parasi yaptirsin o zaman 
(33 puan) tarafından
Yok anam o kadar para da yok anca hayalini kurar
(1,850 puan) tarafından
Parada yoksa psikolojik baskı yapmak için söylüyor olmasın. Tamam desen belki red edecek
(33 puan) tarafından
Bak hic boyle dusunmemistim canım yine söylerse ciddi ciddi konusucam bakalım
0 oy
(275 puan) tarafından
Benimde küçük doğumdan sonra büyümez mi sende hamile degil misin 
(33 puan) tarafından
İki çocuk emzirdim 4 hamilelik yaşadım ama daha da küçüldü her seferinde
(275 puan) tarafından
Aaa gerçekten mi bana büyür dediler silikonlu destekli sütyene devam ediyoz o zaman :))
(33 puan) tarafından
Valla canım benim tam tersi oldu sadece 40liyken kafam kadar buyumustu oda sütten dolayı tabi onun disinda hep kucuk
0 oy
tarafından
Estetik sayilmazki silikon. İstediğin zaman cikarttirabilirsin. Bebeğin yokmu. Bebek olunca büyüyor zaten. 
(2,945 puan) tarafından
Silikonu takarken kesi yokmu disarimi baglatiyorlar :)) bilmiyorum da hiç sorayım dedim:)
(33 puan) tarafından
İki tane buyuttum canım ama daha da küçüldü tam tersi oldu yani silikon nasıl takılıyor ki acaba ben daha hic bakmadim netten
tarafından
Aman boşver koçan dedi diye yaptırma kendin istiyorsan yaptır.
(33 puan) tarafından
Çok pahaliymis zaten :)
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Zevk için yapamazsın bacimm heleki eşinin zevkine hicc....

Bende diyorum burnum kemerli yaptırayım ama diyorum Rabbimin yarattığına karismazdim..
(33 puan) tarafından
Allah dan korkuyorum zaten günahı var üstüme alamam onun için canım sadece anlatıp içimi boşaltmak istedim
0 oy
tarafından
Benimkilerde çok büyük gel sana yarısını vereyim 
(33 puan) tarafından
Herkes olmayanın peşinde iste :(
tarafından
++++ bendende biraz verebilirim :D
tarafından
Ben de ben de verebilirim valla
tarafından
Ooo bende vereyim o zaman biraz
tarafından
Veren verene valla
0 oy
tarafından
Ayyy allah'im yaa benimde büyük eşimle diyor küçült ben ne yapabilirim acaba:-D:-D
(33 puan) tarafından
Benim adam sorunlu demek ki bi erkek küçük olsun isteyebiliyormus :) benim iki doğumdan sonra baya küçüldü 85 b takiyordum şimdi 75 hem de destekli sutyen
(4,878 puan) tarafından
Kes yarısını arkadaşa ver☺️
(5,382 puan) tarafından
Küçültmek estetiğe girmiyor aslinda çünkü bazen büyük göğüsler sırt ve omuz agrisi yapıyor
(33 puan) tarafından
Evet canım küçültmek sağlık için müdahale sayılıyor
tarafından
Yemin hep ağrıyor sırtım omzum ondandir kesin
0 oy
tarafından
Kac beden takiyosun 
(33 puan) tarafından
Şuan 75 destekli canım
0 oy
(3,698 puan) tarafından
Bi de hak veriyorum diye kendini aşağı görme canım ya. Öyle diyen kocanın ağzının üstüne çarparım terlikle valla. Kendi kusursuz mu 
(33 puan) tarafından
Onu hakli görmüyorum da eltilerim dümdüz dediler diye o an kafama takıldı üzüldüm :(
tarafından
E sende az büyük sütyen tak. 75 taktığını göre kendinde zayifsin bence. Çünkü sırttan olmaz mesela bana 75
(33 puan) tarafından
Şöyle soylim canım evet bedenim geniş bedenden dar geliyor ama goguste 75 bile büyük duruyor o yuzden 75 destekli takiyorm
(3,698 puan) tarafından
Zaman zaman illa ki çoğumuzun  var keşke şöyle  olsa diye söylediğimiz bi uzvumuz.  Ama takma Eltilerin dört dörtlük mu boş ver  başkalarını umursama bile..  bu esin bile  olsa..  benim de parmaklarım  çok uzundur mesela esim ilk evlendiğimiz zamanlar çok dalga  geçerdi çaresi olsa kısalttırırım hiç beklemem vs diye.. üzülür alınır ağlardım begenmiyo diye... baktım hala devam ediyo Rabbim böyle yaratmış hadi gücün yetiyorsa kendi parmaklarını uzat da benimkilere denk olsun dedim ciddi bir şekilde.. bir daha söyleyemedi..   kafana takildiysa al karşına eltin ya da esin her kimse konuş Rabbimin verdiği değiştiremem diye.
0 oy
(22,073 puan) tarafından
Bunu demesini bırak istemesi cok sacma 
(33 puan) tarafından
Valla ben ciddiye almadim canım söyleniyor ama yapabilecegini sanmıyorum
0 oy
tarafından
Bebek mi bu büyüsün neyse o deseydin
(33 puan) tarafından
Çok doğru dedin canım valla öyle sadece 8 yılda 10 numara küçüldü
tarafından
Sende o öyle dediğinde şöyle begensende begenmesende bu ben kendimi böyle seviyorum
(33 puan) tarafından
Tmm canım benim çok sagol soylicem artik biraz kendime güvenmem lazim
tarafından
Tabiki canım ha demeye büyümüyor onlar
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Ben olsam hiçte yapmam kendimden memnunum Allah böyle yaratmış kimene 
(33 puan) tarafından
Yok kız zaten yaptiramam hem o maddi güce sahip değilim eltilerim de gulerek öyle deyince takildim anlatıp içimi dökmek istedim
(3,600 puan) tarafından
Ha iyi yaptın canim
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Derler bacım küçük olur küçük derler büyük olur büyük derler erkek milleti bulur eleştirecek bir kusur.
(33 puan) tarafından
Oylymis gerçekten ya burada arkadaş yazmış büyük olduğu için esi kucuk olsun istiyormuş şaşırdım valla
0 oy
(568 puan) tarafından
Büyük daha kötü bende kucultmek icin estetik olacaktim ama hamile oldugumu ogrendim. Sırt ağrısı yapıyor ve giydigin hicbirsey düzgünce oturmuyor
(33 puan) tarafından
Kız kardeşimin de ayni canım sıkıntı yaşıyor oda küçük istiyor
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Eltininki inek memesi gibidir eminim kıskanmıştır ne güzel genç kız gibisin önce bi kendine güven .Ha kocanı seviyosan hak ediyo diyosan o ağrıları çekmene 20 bin diyolar yeni yaptıran tanıdığım var ozaman yaptırın sevda demirel çok pişmandı korkardım ben olsam kız
(33 puan) tarafından
Ayyy kız oda ne öyle 20 bin mi ????? Ağzın açık kaldı biz zor bela geçiniyoruz ya ama gerçekten de bi genç kizin yeni çıkar ya o kadar yani 75 takiyom
(1,787 puan) tarafından
Ya bak kendin söylüyosun genç kızın yeni çıksn hali gibi bu kötümü?Mankenlerin çoğu öyle ünlülerdede çoğu güzel kadın parası imkanı var ama yaptırmıyor neden sence?Akıllı düşün kızım.Ben hep genç kız gibiyim çıtırım koca karı gibi olmak istemiyorum de geç madem yaptıramıycaksınız krizi fırsata çevir ben kendimden memnunum de.
tarafından
+ verdim sana kesinlikle öyle valla

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 452 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,939 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 324 göst.

406,356 soru

12,184,311 cevap

36,687 kullanıcı

...