0 oy
1,105 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biraz saçma gelebilir size ama çok merak ediyorum bir birikimi olmadan bir mucizeyle veya ne bilim  bi şekilde ev sahibi olan oldu mu aranızda benim hic umudum yok olacağıma dair siz oldunuz mu sanki hep kirada kalacam ölene kadar gerçekten insanların bana acıyarak bakmasindan biktim sirf kiraciyim diye yoksa çok şükür hic biseye muhtaç olmadim bu güne kadar...

31 Cevaplar

0 oy
(1,257 puan) tarafından
Evim olmaz diyordum hep sorumsuz borçlari bitmeyen yanı sıra kötü huylu adamla evliydim hersey kullanıyordu çok şükür ayrıldımda şimdi ki eşimle tanıştım olmaz diye bir şey olmadığını bu eşimde anladım İyikii evlenmişim
-Reklam-
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Canım ben hayal bile etmedim o kadar uzaktı bize ama pandemi döneminde bankalar faizleri indirince bakalım dedik. Düğünde takilanlardan 10 bin aldık. İkimizin babasi da 10ar bin verdi toplam 30 bin peşinatla ev sahibi olduk daha doğrusu kredi ödüyoruz. İstanbul'un kötü bir semtinde alabildik gücümüz buna yetti. Biz ev aldıktan sonra kiralar fırladı her durumda karlı bir alışveriş oldu. Muhitimden hiç memnun değilim ama çok şükür ileride daha güzel yerde otururuz inşallah. Sen duanı et, Rabbim nereden nasıl bir kapı açacak bilemeyiz 
tarafından
Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Bizde evsiz vatandaşlardanız kayınbabamın evinde oturuyoruz 2 senedir kaynanam ya kira verin yada evi boşaltın dedi yazın taşınacagiz ne yapalım

Ha bu arada 2 yıldır beleş oturmadik eve komple pimapen kapı pencere yaptirdik ısı yalıtımı yapıldı onu ödedik banyo fayanslar dolap  yaptirdik klozeti değiştirdik küveti kaldırıp duşa kabin koydurduk kapılar değişti yani başka yerde kirada otursaydim bu kadar para çıkmazdı cebimizden
tarafından
Nasil insanlar ya orda senin esinin hakkı var benim kayınpederin evi olsa bana verir eminim
(3,833 puan) tarafından
Ohooo yavrum o neki şuan oturdukları evin bütün faturalarını ve kredi kartlarını eşim ödüyor diğer masrafları kaynim karşılıyor yazık çocuk Suriye'de görev yapıyor geçen hafta izne gelecekti kaynanam sakın gelme sen gelince çok para harciyorsun orda kal para bitiktir bize gönder dedi sen bu insanlardan ne hakkı sorabilirsin ki
tarafından
Affedersiniz ama yuh ne biçim anne baba
(3,833 puan) tarafından
Yapacak bişey yok bunlar sadece paraya analık babalık yapıyorlar
0 oy
tarafından
Valla tamda az önce yeni evine girmiş birini ziyarete gittik çok lüks bı ev yapmış bende kaynanamla oturuyorum içim bı gitti yani 
0 oy
tarafından
Eşin ne iş yapıyor. Yaptıgı ise bağlı. 
tarafından
Kebapçı
tarafından
Ne diyeyim canim alinir bence. Kemeri sıkarsanız biraz
 bi kenara para koyarsaniz her ay düzenli. O sekilde alırinir inşallah
tarafından
Inşallah canm
0 oy
(2,950 puan) tarafından
Bı tanıdığımız bir mucizeyle aldı ev. Yıllardır oturduğu evi ev sahibi satmak istiyordu sizin almanızı çok isterim dedi bı ablama sattılar.bulup buluşturdular ise girdi bu abla ödüyorlar bı şekilde. Yani olmaz değil olabiliyormuş oda Allah nasip ederse olacak evimiz diyordu yoksa çok zordu normalde.
0 oy
(4,386 puan) tarafından
mucizeler Allah'tan. ne demişlerdi; Nerde hareket orda bereket.  yani sadece oturmakla da olmaz
0 oy
(495 puan) tarafından
Olurmu olur yeterki huzur olsun huzur olmadikdan sonra vilyan olsa ne olmasa ne 1+1olsun kiraci olayim ama mutlu olayim hep bole dusunuyorum bn bnm de evim yok hic ole aciyarak bakilmadi 
0 oy
tarafından
Olabilir neden olmasın belki miras kalır belki gömü bulursunuz;))
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Bende bi mucize bekliyorum valla. Oğluma kızıma çöp bile bırakamadan gitmek istemiyorum
tarafından
Benim babamda fazlasıyla daire arsa ev var   erkek kardeşim tek var hepsi onun diyor simdi de ben babamin kiracsym
0 oy
(702 puan) tarafından
Neden acıyarak bakarlar lar ki herkez kiraci bu dünyada malı mülkü olanda olmayabda Allah gönlünüze göre versin ins

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 538 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,051 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 397 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayseglll (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,226 puan) tarafından soruldu

411,310 soru

12,381,550 cevap

43,243 kullanıcı

Kategoriler

...