0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (1,563 puan) tarafından
Kizlar sizin oralarda yumurta fiyatları nedir bilen varmı annem tavuk yetiştiriyor yumurta fiyatı belirleyecek te 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim pazardan almış 45 tl
tarafından
Silinmiş mi hahahah dayanamadı post sahibi eleştirilere
Şey yazdım yaşamayan bilmez benim de eltimin oğlu var günde 10 defa zile Basar size gelcem der gelir eli ayağı Durmaz herseyi karıştırır büyük çocuklarımin odasına girer defter kalemlerine zarar verir yapma deriz dinlemez kışkırtir çocukları onlarda döver annesi alır götürür kapıyı kilitler evi talan eder anahtari bulur aynı devam eder hamileyim son ayimdayim üç çocuğumdan çok onunla uğraşıyorum inan yaaşmayan bilmez bugün yarın bebeğim olacak bakalım ne yapicaz
tarafından
İşte aşkm benmde bahsettiğim bu benmde derin inanki 1 yaşında 3 çocuğa bedel giyinmek istemez çorapları çıkarır ağzındakini çıkarır vs vs ama biri bana gelipte benm çocuğuma o uslüpla bişey diyemez mesela . Benm çocuğumdan karşı taraf rahatsz olduğunu en başından belirtcek o zmn bnde konuşmucam arama mesafe koycam benmde çocuğum onu tanımıcak böyleliklede yapmıcak die düşünüyorm biz annelerde robot değilizki aşkm sürekli çocuklarımızı takip edelim kaşla göz arasnda yapıyolar yapcaklarını :) . Allah sanada hayrlı doğum nasip etsin bir avazda kurtl inş
tarafından
Amin canm Allah razı olsun
tarafından
Özelin kapalı olduğu için burdan yazıyorm aşkm . Mesela benm karşı komşum var kızı 5 yaşında derinin ilk bebek arabasına bildiğin işemiş ben kalkıpta annesine doktora götür demedim direk kız çocuğuyla muhattap oldum dedimki şimdi sen buna işedin ben derini nasl bindircem buna hasta olmazmı dedim birdahada bebek arabasına dokunmadı
tarafından
Arkadaşın tepkisi biraz ağır olmuş olabilir haklısın benim eltimde baş edemiyo oğluyla sabah krapmlarim fazla oluyo kalkamiyom eşim uyuyo zile basıyor basıyor basıyor kalıyorum uyarıyorum ama değişen bişey olmuyo bazen eltimde biraz rahat bır insan aramız çok iyi ama 10 defa ararım kalkamiyom al oglunu tamam det ama yok gerçekten bazen psikolojim bozuluyor eltimle aram kötü olsa konuşmam olur biter benim oğlum yapma dediğim zaman yapmaz kapımi hiç kitlemem gündüz ama izin almadan çıkmaz okulda uslu çocuk ama sokakta evde yada gittiğimiz biyere sürekli kışkırtir çocukları zarar verir eşyalarına ustune çocuklardan dayak yer
-Reklam-
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Canım İstanbul da onlu yumurta yirmi liradan başlıyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 259 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bastet (1,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
13 cevap 269 göst.
2 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
15 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1...bm (141 puan) tarafından soruldu

404,446 soru

12,116,219 cevap

36,461 kullanıcı

...