0 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (255 puan) tarafından
Hanimlar benim esimde polis merak ediyorum sizin esiniz gececi olduğunda kacta kalkiyor sabah 8 de isten geliyor 3 e kadar uyuyor tamam yoruluyor ama gün bitiyor ya akşam da tekrar 12 de.geri uyuyoruz bana göre cok uyuyor adam yahu cocuga tek basima bakamiyorim doğudayiz bir de hic yardımcım yok canim çıkıyor ben olsam 1 gibi uyanir yardım ederdim

22 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Merhabalar canım Allah kolaylık versin gerçekten zor ne diyeyim.

Benim eşimde polis sabah sekizde geliyor geldiğinde çocuk uyanmış oluyor onunla oynuyor sağolsun bir saat sonra ben kahvaltıya kaldırıyorum tekrar yatıyor iki üç gibi bazen daha erken uyandiriyorum yada kendisi kalkar yani aynen sizin ki gibi oluyor bende zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun a benim eşim sağolsun çocuğa bakar  ben her işimi yaparım çok şükür. Tabi aksami erken yatıyor çok uykusunu alamadığı için akşamüstü dörtte ise gider bizim düzen bu. 

Bende devlet memuruyum ücretsiz iznindeyim evdeyim sürekli sıkıldım iyice 2023 te başlayacağım Allah'ın izniyle o zaman iki yaşında olacak nasıl birakicam kreşe onunda bilmiyorum. 

Ben senden daha dertli çıktım

Dert etme geçer bu günler Allah'ın izniyle.
-Reklam-
0 oy
tarafından
O insanlar eşini ne zorluklarla kim bilir okuttu ama birazda eşinin karaktersizligi sana bu sözleri söyleyebiliyor sa ailesine karşı eşin boşuna polis olmuş biraz empati kur ve o adam çalışıyor birde kalksın bannayardim etsin diyorsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 337 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,007 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,339 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde SULTANOVA (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 445 göst.