0 oy
2,294 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Hanımlar içimi bi yere dökmesem deliricek gibi hissediyordum soluğu burada aldım 1 seneden fazladır korunmuyoruz . Doktorlar ikimizde de sorun olmadığını sebepsiz infertilite diye adlandırıldığını söylediler. Ovülasyon testi kullandım aylarca o da olmadı. Şimdi 2 aydır klomen kullanıyorum. Dualara sığınmaktan başka elimden hiçbirşey gelmiyor üzülünce ağlayınca kendime kızıyorum 1 buçuk sene ne ki insanlar 10 küsür sene çekiyor bu özlemi kiminin hiç olmuyor sen içini ferah tut diyorum.  isyan ediyor gibi olmaktan korkuyorum Allahın gücüne gider diyorum kafamı dağıtmaya içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten o özlem içimi yakıyor bi annenin evladına sarılışını gördüğümde ya da bi çocuğun anne diye seslenişinde. sizden tek isteğim Lütfen bana dua edin .

42 Cevaplar

0 oy
(145 puan) tarafından
Ben 4 senedir korunmuyorum ama olmadi Rabbim bu sene nasip etti ..Bizimde hiç bir sorunumuz yoktu doktor sadece Allaha dua et tıbben yapacak birşey yok dedi..Bende hamile birini görsem bebek görsem hep oturup aglarfim..Simdi hamileliğimin tadini çıkarıyorum..Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sana da en kisa zamanda ikiz nasip etsin inşallah coook amin
(128 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla huzurla kavuştursun sizi çok çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
İnanan insanlarız herşeyin Allah'tan geldiğine, her hayırda bir şer her şerde bir hayır olduğuna..siz daha yolun başındasınız, o stres bile çocuğunuzun olmamasına bir sebep olabilir..sakin olun, herşeyin bir çözümü var ölümden başka..içinizi ferah tutun, siz de inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alacaksınız..ama kendinizi böyle yiyip bitirmeyin..
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim dua edip kafamı dağıtıcam artık Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 924 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 368 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (3,982 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcu_24 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 647 göst.

Kategoriler

1,510,154 soru

24,639,634 cevap

365,715 kullanıcı

...