Kızlar 3. Dünya savaşı mı çıkacak
Çok korkuyrm ukrayna yı görünce ciğerim sanki sökülüyo o masum bebek cocuklar cok zor durumdalar
Bu gece daha da zor gecicek onlara bomba üstüne bomba yağıyor
Ne olur dua edelim bu o masumlara
Rusya çok güçlü ukrayna direniyor ama ne kadar ???
Sabahtan aglamaktn bi hal oldm
Not : Bu savaşta daha da dikkat edecm gebelik vs. Olmaması için
Sonumuz belli değil
...
3. Dunya savaşı suan Allahin izniyle çıkmaz kuzu korkma. Her pislik Amerikanın başının altından çıktı. Eskiden Ukrayna sovyetler yani Rusyanin egemenligimdeydi. Amerika ukraynayi kendine çekmek istedi Rusya'da eskiden benim topraklarim olanı şimdi Amerika alacak diye topraklarını geri istedi. Amerika ortalığı karıştırdı sonrada hiç bir şey yokmuş gibi geri çekildi. Bu zamana kadar bir çok bölgesel savaşlar oldu İsrail Filistin İran yada ırak hatırlamıyorum kuveyte daha hatırlamadığım ama bildiğim bir çok var en basiti Suriye herkes Suriye ye asker yollarsanız 3. Dunha savaşı ciksr dedi şimdi herkesin askeri Suriyede cirit atıyor. Türkiye Avrupa in en güçlü 4. Askeri donanamasina sahip dünyasında 11. Şuanda Akkuyu nukleer santral kuruldu Rus destekli. Savaş öyle kolay bir şey degil Rusya'daki durduğu yerde hop gidiymde Ukraynaya savaş aciym demedi. Asla savaşı savunmuyorum sadece Amerika'dan nefret ediyorum. Amerika korkağın önde gideni bir devlet ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor asla asker yollamiycaz diyor kimse böyle bir zamanda askeri ve ekonomik riske girmek istemez savaş hem askeri gücü hem ülke ekonomisini çok kötü etkiler. Savaş çıkarsa ya enerjiden ya sudan dolayı çıkar zaten dünyanın en güçlü ülkelerinin hem suyu hem enerjisi var. Rabbim elbette hic kismeye savaş yasatmasin kimseyi vatansız bırakmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin özellikle Türk askerini polisini korusun amin
Savaşın hiç bşr zaman kazananı olmamıştır.insanlığın katledildiği savaş kazanılmış değildir bana göre.
1,490,617 soru
24,360,985 cevap
347,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın