0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Mrb arkadaslar en etkili korunmak için hap hangisidir acaba kullanan varmı hap olarak neyle korunuyosunuz

2 Cevaplar

0 oy
(4,286 puan) tarafından
Microgynon markalı hap kullaniyorum 
(63 puan) tarafından
Yani koruna olarak etkili mi birde hergun kullanıyorsunuz demi bu arada adet düzensizliği yapıyor mi acaba
(4,286 puan) tarafından
İlk kullanımda 12 gün kanama yapti diğer atduzene girdi . 21 gün içip 7 gün ara veriliyor 2 yılı geçti kullanali adetim düzene soktu baya benim
(4,091 puan) tarafından
Emzirirken kullanılıyor mu
(9,621 puan) tarafından
Canim emzirenler cerazette kullanabiliyo
(4,286 puan) tarafından
Kizim 1 yaşına gelince emzirirken kullandim sonra 17 aylikken emzirmeyi kestim
(63 puan) tarafından
Ya uzun sürede korummus demekki cerezette de etkili mi ki emzirilen en azından kullnamam icin
(4,091 puan) tarafından
Cerazette çok etkili değil diyorlar benim kızım 14 aylık
(4,286 puan) tarafından
Cerrazette doğumdan 26. Gününden itibaren başladım onda hic 7 günlük falan ara vermiyorsun hep içiyorsun bende aşırı sinirlilik hali yapti bir de adet olmami engelledi sadece 5 ay kullanabildim.  Sonra 2 kere spiral taktirdim olmadi kizim 1 yaşına gelince bu hapa başladım suan kizim 3 yasinda hala devam ediyorum hapa
(4,091 puan) tarafından
Evet çok etkili olmamasının yanında bi de bu yan etkileri söylediler bilmiyorum ya
(4,286 puan) tarafından
Her beden de farklılık gösterir sende sinir yapmaz kilo yapar adet keser veya çok kanama yapar bünye ile de alakali
(4,091 puan) tarafından
Deneyelim bakalım hayırlısı
(4,286 puan) tarafından
Sunu da belirteyim herkes söylemiyor hapa başladığın ilk 1 ay yani 1 kutu bitmesine kadar ek korunma yap yani esin de korunsun
(4,091 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
(4,286 puan) tarafından
Rica ederim canim adet zamanım kullanırsan daha iyi olur son kez onu da diyim :)
(9,621 puan) tarafından
Bende yan etki olarak sadece adet olmamami sağladı ama normalde de 1  seneye kadar olmama zaten normal onun dışında diğer etkileri bende olmadı tabi herkeste aynı etkiler olmayabilir mesela kilo da aldiriyomus ama ben yerimde sayıyorum
(63 puan) tarafından
Nasıl yani adet zamanları da.mi kullanıyor canım
(4,286 puan) tarafından
Adet zamanı başlarsan daha iyi olur demek istedim cerrazette de hergun içiyorsun ara vermeden adet olsan da olmasan da
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Yasmini kullandim ben 2 yıl hic bir sıkıntı yasamadim bir kac doktorun tavsoyesiydi
(63 puan) tarafından
Adet düzensizliği yapmadı mı birde sadece hap la mi korundunuz iki yıl
(205 puan) tarafından
Evet hic adet duzensizligimde olmadi.. biraktiktan a
Sonrada 2 ay icinde gebe kaldim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Heliin6561 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy