0 oy
970 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Anlamıyorum hiç kanamam yok hafif lekelenme dışında kan değerim yarı ya düşmüş artması gerekirken cidden yoruldum bunaldım artık piskoloji felan kalmadı öldürmek istiyorum kendimi artık neden böyle oluyo hep bana hep bana 

25 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Eğer İstanbul da yaşıyorsanız Gaziosman paşa  da Asya hastanesinde dr. Aygün Mammadzada var ona da bi gidin isterseniz
(19 puan) tarafından
Evet canım araştırıyım bi onada giderim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yaaa çok üzüldüm genetik testlerin yapıldı mi
(19 puan) tarafından
Yapıldı ama sonucu alamadan hamile kalmıştım işte
tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun ya inşallah hayırlı devası olan sonuçlar alırsınız. İğne kullanıyor muydun
(19 puan) tarafından
Hayır bi türlü başlamadılar anlamıyorum gerçekten
0 oy
(294 puan) tarafından
Kuzum imtihan isyan etme bi video izledim saliha hanımın bi hanımefendinin çocugu olmamış gönlümü razı etmem 2 yılımı alfım tam 2 yıl sonra allahım sen bana çocuk vermesen de ben yine seni çok seviyorum diye gönlünü ikna ettikten sonra 2 hafta geçmiş hamile kalmış herkesin imtihanı farklı seni en iyi ben anlarım 1 düşük 1 de erken dogumum oldu 14 gün yaşadı 20 gün önce de kaybettim oglumu sabret dua et ama bi muayene ol uzman bi doktora 
(19 puan) tarafından
Oldum canım işte sonuç alamadan hamile kaldım o ona o ona gönderdi durdu ilaç kullanan dediler demekki geç kalmışım yine
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım mübarek gün dua et bol bol 
(19 puan) tarafından
O kadar çok ettim ki ama yine yokmuş nasipye

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 312 göst.
0 oy
9 cevap 197 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kdrrrata (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy