0 oy
138 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (214 puan) tarafından

Selam kızlar,

Bebeğim46 günlük. Doğdugundan beri huzursuz ağlak, nereye koyarsam koyayım istediğim kadar gazını alayım gene de uyanıyor ve saaaatttlerce ıkınıyordu. Yani uyku nedir unuttum çok yorulduk fln. Sonra bebeğimin yüzünde ensesinde omzunda boynunda kırmızı benekler aynı isiliğe benzeyen pütürcükler gördüm hemen hemen 1 aylıktan itibaren vardı ama önemsemedim çünkü süt yapar derlerdi ondan. Bu arada sadece anne sütü alıyor. Tğm bunlara ek olarak alttan gazını kakasını o kadar zor yapıyordu ki hatta ben uyaran vermez isem yapmaz olmuştu o derece.


Neyse sonra alerji olabileceğini düşündüm. Cumadan beri dikkat ediyordum yediklerime. Mesela cuma  cmrtesi kabak yedim salçasız domatessiz. Saddce soğanla ve zeytinyağı ile. Derken pazar günü bebeğim nispeten sakindi. Hatta 1saat 20 dk yüz üstü uyudu gündüz tek seferde. 1 bucuk aydır hiç yaşamadıgım bişiydi.

Pazar günü de ıspanak yedim tüm gün.. Allahım bebem bugun durmaz ele avuca sığmaz oldu. Gece 2 bucuktan sabahb8e kadar ıkındı. Mecbur uyaran verdim sabah da kaka yaptı biraz.

Velhasıl bugun saat 15.00 te çocuk alerji doktoruna randevumuz vardı. Gittik. Meper ıspanak yasaklı sebze imiş yaaa ve yedim hakketen de bebem delirdi resmen. Kısacası diyete bugun itibaren sıkı sıkıya uyup gözlemlicem. Cumartesiden sonra yavaş yavaş bebeğimin rahatlayacagını söledi doktor. İnşallah inşallah inşallah amin.

Bizden böle hanımlar. Bir kaç kişiye doktor dönüşü yazarım demiştim de... 

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
1 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde GokAysPolat (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
8 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde GayeAA (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
12 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Papatyapapatya (159 puan) tarafından soruldu
...