0 oy
194 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (72 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba bebeğim 2 aylık olucak 5 gün sonra aşımız var. Aşı karşıtı değilim fakat 2.ay aşısından sonra alerjik reaksiyon gösteren ve hastanelik olam birçok bebek varmış. Çok kararsızım lütfen gerçekten bilgisi olan yazsın. Bu aşıyı bağışıklığı oturduktan sonra yaptıramıyor muyuz? İlla 2.ayda olması şart mı. Korkuyorum çok kararsız kaldım bu konuda.. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(862 puan) tarafından
Ben yaptırdım ama bebeğim 5 aşıdan sonra birden eli ayağı kesildi ateş yapıyor malesef ilk gün değil ama 2. Gece aşırı ateşi oldu mutlaka yatırırsanız 1 gün önceden duş aldırın 3 gün duş yasağı var zor gerçekten 2. Ay aşısı ama yaptırmak lazım şimdi yaptırmasak benim kuzenim ebelik okudu halam aşı karşıtıymış hiç yaptırmamış aşılarını kız 22 yaşında 2 sene o aşıları yaptırmak için uğraştı aşılar şart korkuyorsanız bunu ebenize söyleyin yaptırmak istemiyorum erteliyeceğim deyin ama önce bebeklerimizin sağlığı her bebekte aynısı olacak diye birşey yok şimdiden geçmiş olsun umarım güzel bir şekildeatlatırsınız ne olursa olsun iyi bir annesiniz unutmayın herşey evlatlarımız için 
-Reklam-
0 oy
(9,036 puan) tarafından
Cevremdeki hicbir bebek asiya alerjik reaksiyon göstermedi. Bu söylentilerin yayilmasinda biraz asi karsitlarinin da etkisi var. Bu konuda Saglik Bakanlığı'nın asi portalinda detayli bilgiler var. Gorulebilecek yan etkiler cok nadir. Siz hastanelik olan bircok bebek bilgisini nereden aldiniz?

https://asi.saglik.gov.tr/genel-bilgiler/26-asinin-bilinen-yan-etkileri.html

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
30 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde behiye (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
29 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gülümseeee (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
24 Temmuz 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Onemom (4 puan) tarafından soruldu
...