0 oy
160 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (92 puan) tarafından
Kızım 33 günlük.bes günden beri burun tıkanıklığı ve öksürük var beş gün önce gittiğimiz de film çekildi temiz çıktı. iki gün önce tekrar başka  Dr ciğer temiz dedi ama sanki bugün daha arttı gibi öksürük ve tıkanıklık.gunde en az on kere temizliyorum serum ile ama geçmedi bir türlü.gece uyumaya korkuyorum ya tıkanırsa Allah korusun diye.basina gelen var mı kaç güne geçti ciğere iner mi ?
Bebek Ayı 33 günlük

1 cevap

0 oy
(766 puan) tarafından
Cok gecmis olsun .Saat basi burnunu açmaya devam edin bize doktor oyle söyledi. 3 gun sonunda gecmesse tekrar çağırıyor doktor .Nefes alımı hızlı mı gözle görünür zorlanma varmi eğer hızlı nefes alıp veriyorsa ve tikaniyorsa hava verilebilir acile gidebilirsiniz.Ama norml hastalığa bağlı tıkanıklık varsa unutmadan burnunu açın temizleyin güzelce ve emzirin boğazı kurumasın bol bol emzirin.
(92 puan) tarafından
Her beslenme öncesi açıyorum aspiratör ile çekiyorum inşallah fazlası zarar değildir onun da.hizli nefes alma falan yok çok şükür şimdilik ama öksürük bugün arttı endişelendim.acaba iyileşiyor da balgamı atmak için mi öksürük oluyor diye de düşünüyorum
(766 puan) tarafından
Bizde  dun gece acildeydik viral enfeksiyon geçiriyor oglum burnu tikali hala saat basi 6 cc serum suyu ile acin dedi .Sizi  bebeğiniz daha küçük 2 cc yeterli olur.Saat basi oneriyorlar tıkanıklık olunca biz doğduğundan beri alerjik bir bebek olduğu için sürekli temizliyoruz zaten bir sorun yaşamadık.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 234 göst.
27 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ElifEylülümm (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 424 göst.
0 oy
4 cevap 552 göst.
6 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mervişşş (43 puan) tarafından soruldu
...