+3 oy
409 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (274 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben diyorum ki bebeklerinize uyumayı öğretin uykuları düzelsin beyinsel ve fiziksel gelişimi için önemli zaten, çıkmışlar diyorlar ki ben bebeğimi ağlatamam, ben karşıyım ben memnunum ben şöyle böyle:)))

Arkadaşlar neden anlatılanı anlamak yerine başaramayacağınız şeyleri eleştirmeye çalışıyorsunuz ben hem sizin için hem bebeğiniz için harika bi öneri de bulundum. Harika diyorum çünkü biz 10 aylığız 5 aydır desteksiz be kesintisiz uyuyoruz bunun nesi kötü? Burda anormal ne tavsiyede bulundum? Çocuğunu ağlat yerden yere çal demedim of gerçekten bazınız anlama güçlüğü çekmek için dünyaya gelmiş.. Ben ağlatarak eğitim vermedim ağlatmadan da oluyor bu işler . Ha olur sizinki huysuzsa fazla tepki verir çünkü be yaptığını anlaması zaman alır tepki verir diyorum ben çocucuğa kıyamam diyorsunuz:))) 2 yaşına gelip uyumayan çocuk var nesi geçici bunun? Uykunun gelişim açısından önemini araştırın sonra kesintisiz uyumasının gerekli olup olmadığını tartışalım olur mu duyar kasan duyarlı annişler:)
Bebek Ayı 10 buçuk
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..
...