0 oy
475 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (549 puan) tarafından

Oğlum 5 buçuk aylik son zamanlarda çiğlik atip duruyor. Ozellikle istedigi bir sey olmadiginda ya da cani sıkılınca yaoiyor. Ama oyle boyle bi ciglik degil ben bile o sesi cikaramam :D Sizin bebekler de bunu yapiyor mu ?

7 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Bizimki 9 ay aylık hala bas bas bağırıyor :D
(33 puan) tarafından
Aman yarabbi bende az buyuuunce durulur diye kendimi avutuyom
(88 puan) tarafından
Hiç avutma canım büyüdükçe daha çok zorlaşıyor herşey. Benim bi beklentim yok artık sadece 7 yaşına girince rahatlarım tamamen diye teselli veriyorum o kadar
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Evet bide duyanda bisey sancak :D
0 oy
(273 puan) tarafından

Hahaaa şuan bagryo ortalığı yikiyo :D

0 oy
(5,307 puan) tarafından
4 aylikken cok yapiyordu, simdi ciglik atmiyor pek. Ama bu aksam yemekteydik o da sandalyesinde oturuyordu. Bir iki dk lafa dalmisiz, babasina donup bir bagirdi adam gibiydi valla :)
0 oy
(1,118 puan) tarafından

Ozellikle kucagıma almadığımda çok yapardı şimdi de şarkı soylediğimizde bize eşlik ediyor bağırarak :D

0 oy
(33 puan) tarafından

5 buçuk aylik oglum ve soylediklerinin aynisi bizde  de mevcut.. Bu oğlanlar ters azcik anacim:) Bi de sesi hoşuna gidiyormuş birazda ondan yapiyo.. Bizim ki sabah uyaninca once agu gugu aa uu bisiler der sonra başlar bagirmaya.. Oynuyo kendi capinda

0 oy
(3,039 puan) tarafından

Yapmaz mı canım mutlu olunca daha çok yapıyor sinirlenip sıkılınca çok rahatsız edici bir sesi hiç bıkmadan tekrarlıyor eşime aynı buz dolap kapağı açık olunca öter ya o ses de insanın kulağını tirmalar kapatıyim da rahatlıyim der insan ya aynı onun gibi diyorum kucağıma alıyım da dursun diyorum guluyoruz:)

İlgili bir soru bulunamadı

...