0 oy
175 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (105 puan) tarafından
Sorum yukarıda.... 

2 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından
En organik olanı senin yaptığın canım ama iyi bir tarif lazım. Bebeğimin severek kemirmesine rağmen ben de tam olarak bulduğumu düşünmüyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,525 puan) tarafından

Öyle kendin pişirdin diye organik olmuyor malesef bunun sertifikası vs bir sürü prosedürü var :)

Kızıma humm markasının ürünlerini alırdım, gayet beğeniyordu öneririm. Ayrıca hipp in ve beyorganik in organik bebek biskuvisi olarak ürünleri var ancak denemedim.

(169 puan) tarafından
Sertifikası oldu diye organik mi oluyor fabrikasyon ürünler
(1,525 puan) tarafından
Olayı fabrikasyona indirgedikten sonra ben burada zaten organik üretimi sürecini anlatıp da kendimi yoramam, iyi günler.
(169 puan) tarafından
Yormayın zaten saçmalık dinleyecek değilim
(201 puan) tarafından
Neden? Zaten bebeklerimiz için zeytinyağı,tereyağını, yumurtayı, keçiboynuzu-yulaf-pirinç ununu,irmik falan organik olanı tercih ediyoruz. Pekmezi şekersiz ve topraksız olarak hazırlayıp babannem gönderiyor, yoğurdu da kendim mayalıyorum. Cevizi de kayınvalidem sağ olsun o getirdi şimdi ben organik kurabiye yapmıyor muyum ??? Sizce evyapımını sağlıklı bulan biri bu kriterlere dikkat etmiyor mudur :)
(1,525 puan) tarafından
O pekmezin hmf değeri can yakıyor malesef, cevizin yetiştiği toprağın cevize vurduklari ilaçların ölçümleri yapılmadığı için malesef o kurabiye organiğin yanından geçemiyor. :)

Ki aman fabrikasyon vermiyorum ben diyip, sütü bimden yumurtayı a101 'den unu migrostan alıp fırına da hokus pokus yapınca hiç fabrika degmemiscesine evde kurabiyenin bir anda organige dönüştüğü sanan ayrı bir guruh var ki aman aman akıllara zarar.
(201 puan) tarafından
Hımm en iyisini siz bilirsiniz zaten, organikleri biz hayatımızda hiç duymadık. Sütümü, yumurtamı kurtdoğmuş köyünden getirdikleri için sizi kaale alamıyorum. Benim nereden geldiğini bildiğim ürünlerle yaptığımdan daha organik olmadığını başkası yapınca bebeğinize yedirebiliyorsunuz. Keşke paketli gıdaların da en az 2 yaşa kadar çocuklarımıza verilmemesi gerektiğine sertifikaya dikkat ettiğiniz kadar dikkat etseydiniz. Neyse sağlıkla büyütelim çocuklarımızı benimki sertifikasız büyüsün benim içim rahat.
(169 puan) tarafından
Banada köyümden geliyor tereyağım yumurtam süt yoğurt pekmez soğuk sıkım zeytin yağ vs Migros tan 101den almıyoruz çocuğumuza verdiklerimiz sertifikalı olmasada olur ama o sertifikalı diye güvendikleriniz paketli gıda önce bunu herkes kabul etmeli

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 175 göst.
11 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aselemineninannesi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 345 göst.
26 Ekim 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Songulllllll (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
14 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sakine yavuz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 573 göst.
30 Ocak 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Pembiş (750 puan) tarafından soruldu
...