0 oy
134 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (163 puan) tarafından
tarafından kapalı
Erkek bebek her detayı yazar mısınız nasıl yol izleyeceğiz bu arada ya sade e eşimle olacak çünkü gurbetteyiz yada tek aile gelecek. Neler yapılır bilgim yok pek
Bebek Ayı 11
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

+2 oy
(9,481 puan) tarafından
Lütfen yanlış anlamayın beni. Heyecanınızı da anlıyorum. Ama biz evde yiyilecek şeyler yaptık birde pasta yaptım.

. Doğum günü için yapılacak harcama ile de losev e bağışta bulundum. Çok birşey değil belki ama benim önerim bu yönde. Hastanelerde ailesinin parası tükenmiş zor durumda öyle çok aile oluyor ki malesef. Çocuğum 1 ay hastanede yattı hiç unutmam şehir dışına götürmesi gerken bir babanın koridorda kafası elleri arasında kara kara düşündüğünü. O gün özel doğumgünü olayı bitti benim için. 
(28 puan) tarafından
Oglum henüz 6 aylik bende simdiden Bi dogum gunu önerisi arayisindaydim ve buldum cok teşekkür ederim :)
(9,481 puan) tarafından
50 lira 1000 lira hiç farketmez az veren candan demişler. Birde daha yüksek mebla için mesela biz araştırma hastanesinde yattık tv bozuk aileler var bazıları 3 ay hatta daha uzun orada kalıyor. Anneler kafayı yiyecek durumda. Çocuklar bur çizgi film oluyor hepsi tv etrafına toplanıp kollarında serum izliyor.

Kitap bağışı yapanlar oluyor mesela kitaplığa getirip koyuyor minikler koşuyor hemen kitap almaya.

Bazı tiyatro oyuncuları gelip her hafta odalarında palyaço kılığına giriyor hem ailelere hem çocuklara moral. Öyle çok ihtiyaç var ki orda. Elinde nereye versem bu hayır için parayı diye düşünen gidip sorsa serviste bir hemşire ye onlar da biliyor ailelerden yardıma ihtiyacı olanı. Ama losev sadece telefondan bir banka atm sinden yakın bize. Havuzda toplanan o paralar hem uzaktan gelen ailelere barınma hem çocuklara yiyecek ilaç parası dahabdaha bir sürü şey. Rabbım tüm yavruları korusun inşallah. İnsan içine girmeden bilmiyor ne çaresiz dertler var. Ne güçlü anneler var. Ne kendi derdi gibi çocukları kendine dert eden sağlık görevlileri var.

Ne mutlu bana ne mutlu size bu fikre ortak olduğunuz için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 814 göst.
0 oy
1 cevap 174 göst.
11 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Zeynep.beren (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 193 göst.
0 oy
1 cevap 175 göst.
...