0 oy
208 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba, bebeğim 18 aylık ve bize karşı çok tepkisizleştiği için neredeyse 2 haftadır TV hiç açmıyorum hep dışarıda ve aile büyükleriyle vakit geçiyoruz. Onlar varken çok mutlu ama benimleyken evde sürekli ağlıyor kucak istiyor beni hiç bir yere göndermiyor ve işin garip tarafı oyun oynamak istiyorum ama hiçbir oyunu oynamak istemiyor asla dikkatini çekemiyorum sadece kucak istiyor ne yapmam lazım başına bu durum gelen var mı? 
Bebek Ayı 18

3 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Ayrıca bebeğim dışarıda da hep kucakta durmak istiyor yürüse elimden hiç tutmuyor o yüzden hep kucakta tutuyorum 15 kilo oldu ve bebek arabasına asla binmiyor bu durumu yaşayan oldu mu?
-Reklam-
0 oy
(224 puan) tarafından
Kız benimki kucağımda durmuyor. Oyuncaklarıyla biraz oynar sonra tencere tava indirir aşağı. Kucağımda sıkılıyo atıyo kendini yere. 
(9 puan) tarafından
Benimki erkek ve çok ilgi istiyor. Bide ağır tabi zorlanıyorum ama şükürler olsun yine şikayetçi değilim ama babasıyla dedesiyle oynayıp benimle hiçbir oyunu oynamıyor ona üzülüyorum yani eğitici oyunlar oynamak istiyorum sıkılıyor istemiyor haylaz erkekler gibi ama bari topla arabayla oynayalım diyorum yine yok ağlayıp kucağıma geliyor. TV çok zararlı konuşmasını engelliyor diye onu da kapattım eskiden çok sık dışarı çıkmazdım şimdi her gün çıkıyorum dışarıda da evde de benimle hiç oynamıyor bana sadece kucak ilgi ve yemek gözüyle bakıyor sanki.
0 oy
(39 puan) tarafından
Oyuncak yerine tencere tava kap kaçak kaşık çatalla oynar benim kızım leğen tepsi ne ararsan onlarla oynar 
(9 puan) tarafından
Benimki top ve araba seviyor erkek oyunlarına meraklı ama erkeklerle oyun oynarken benimle neden oynamak istemiyor bunu anlamadım bir türlü bana karşı inadı var sanki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 552 göst.
25 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde LeylaDem (1,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
11 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
23 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde bir anne bir bebek (501 puan) tarafından soruldu
...