+1 oy
186 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızım 9 gün sonra tam 20 aylık olucak hem gündüzleri hem geceleri hâlâ emerek uyuyor. Artık beni o kadar zorluyor ki belimin ağrısı beni maf ediyor ve hem gündüz uykularında hem gece uykularında uyandığında tekrar emerek uyuduğu için ikimizin de uykuları paramparça oluyor ben uykumu alamadığım için onunla kaliteli vakit geçiremiyorum o uykusunu alamadığı için iyice huysuz oluyor. Git gide iyice bağımlı oldu memeye sürekli emmek istediği için doğru düzgün yemekte yemiyor. Artık yavaş yavaş memeden kesmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim. Beni en çok zorlayacak olan aslında emerek uyuması olucak galiba çünkü kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum başka bir desteğe ihtiyaç duymadan. Nasıl yapabilirim anneler hem memeden kesmeyi hemde emerek uyumayı bıraktırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz başına gelen başarabilen var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Eğer alerjisi vs yoksa süt verseniz Biberon da. Artık memede süt yok, burdan içcez deseniz kabul eder mi acaba :) bebeğim henüz küçük benim, o aşamalara gelmedik ama böyle bir fikir geldi aklıma :) 
(13 puan) tarafından
Küçükken ne biberon ne emzik hiç birini tutmamıştı daha sonrada hiç denemedim zaten artık bardaktan içiyor herşeyi :) Gündüzleri neyse de geceleri o şekilde uyumaya alışırsa bu seferde hep biberonu isteyecek diye düşünüyorum fikriniz için teşekkür ederim. Umarım siz o aşamalara gelmezsiniz yani o aşamalara gelmezsiniz derken elinizden geldiğince emerek uyutmayın büyüdükçe baya zor oluyor :)
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
16 aylık kızım aynı şeyleri yaşıyoruz artık öyle yoruldum ki sabrım dermanim filan kalmıyor bide 31 aylık kızım var çok yoruluyorum. En azından gece uyusam böyle yorulmam diyorum. Gece uyanınca emzirmeden sallayım bıraksın en azından gece dedim gece 3 te uyandiysa sabah 6 ya kadar uyutamadim. Emince geri hemen uyuyor ama 1 saat sonra yine uyanıyor 
(13 puan) tarafından
Tabikide ister istemez uykumuzu da alamıyoruz ve haliyle yorgun oluyoruz. Benim kızımda asla sallanarak uyumaz illa emmek istiyor ama o sallamakta çözüm olmayacak çünkü bu seferde ona alışacak her kalktığında uykuya geri dönmek için sallanmak isteyecek.
(454 puan) tarafından
Büyük kızım daha yeni yeni sabaha kadar uyumaya başladı hemen hemen 2.5 yaşında tam uyuyolar galiba
(13 puan) tarafından
Desene daha çok var o zamana :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 907 göst.
19 Nisan 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tonton Yanak (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
28 Eylül 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nurayugur (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 412 göst.
19 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde KaaninAnnesi (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
20 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Pyr. SB (34 puan) tarafından soruldu
...