0 oy
312 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (120 puan) tarafından
Merhaba, bebeğim gece emmek için çok sık uyanıyor bazen acıkıyor anladığım kadarıyla, e gece emiyor süt tabi bitiyor. Gece acıktığı zaman verebilmek için devam sütü arıyorum. İçeriği temiz tercihen keçi sütlü olan. Hangi markayı önerirsiniz acaba? Her açıdan sağlıklı, sindirim problemine sebep olmayacak bir devam sütü, sevgiler. 

3 Cevaplar

0 oy
(3,162 puan) tarafından
gece emmesi açlıktan değil diş derdinden oluyor genelde bu aylarda

süt bitmez bu arada o emdikçe tekrar tekrar üretilir 
(120 puan) tarafından
2-3 saatte bir doluyor göğüs, kızımın saat başı uyanıp emmek istediği zamanlar oluyor, bu durum onu da beni de yoruyor. Diş sıkıntımız henüz başlamadı. Yorumunuz için teşekkür ederim.
(3,162 puan) tarafından
2-3 saate bir doluluk hissedersin ama süt hiç bitmez. diş kaşıntısı 3-4.ayda başlar. o acıktığı için emmiyor buir sorunu olduğu için emmek istiyor.
gece kalkıp mama hazırlamak kolay bir şey değil. tek sen yaşamıyorsun bu tarz şeyleri. bu dönemde yenidoğandan beter uyanır bebekler. inanmıyorsan doktora sorabilirsin. gece maması, tok tutma maması gibi bir şey yok.
(120 puan) tarafından
Sakin olun isterseniz
(3,162 puan) tarafından
ben gayet sakinim, yanlış bir şey de yazmadım
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Canım ben sma kullandım kabızlık ve gaz yaptı. Bebelac a geçtim hiç sıkıntı yapmadı hatta bebeğim çok severek yedi ama şuan hipp combatik kullanıyorum bunda da sıkıntı yok çok şükür ve kilosu da gelişimi de gayet iyi 43 günlüğüz 10 gün önce başladım hipp e
0 oy
(85 puan) tarafından
Aslında bildiğim kadarıyla bebek ne kadar emerse süt o kadar üretlir. Sütün bitme gibi bir durumu pek söz konusu değil. Yani bu biraz bebekle meme arasındaki arz talep meselesi. Belki emzirmeye sütün bittiğini düşünmenize rağmen devam ederseniz meme süt üretmeye devam edecek, bebeğiniz rahatlayacak ve devam sütüne gerek kalmayacak ki zaten gerçekten son çare olmadığı sürece devam sütüne geçmeniz doğru da olmaz diye düşünüyorum 
(120 puan) tarafından
Sadece gece kullanım için düşünüyorum, teşekkür ederim yorumunuz için
...