0 oy
154 göst.
önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (121 puan) tarafından
Merhaba, bebeğim 37+5 haftalıkken amnion sıvısı azalması sebebiyle acil sezaryene alındı. Akciğerlerindeki suyu atamadı ve 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 1 hafta sonunda işitme taraması yapıldı ve sağ kulaktan kaldı. Bir ay içinde 2 test daha yapıldı onlardan da kaldı. 6 ay sonrası Bera testi yaptırmamızı söylediler. Yönlendirdikleri üniversite hastanesinde aylarca randevu bulamadık sonra şehir hastanesine yönlendirdiler. 29 Haziran'da bebeğim 11 aylık oldu bera testine girdik ve sağ kulakta orta ileri düzeyde işitme sorunu olduğunu söylediler. Bir test daha yaptırmamızı söylediler onun sonucuna göre rapor ve işitme cihazı verilecekmiş eğer sıkıntılı çıkarsa. Çok çok çok üzgünüm. Bebeğimde hiç bir problem fark etmedik tam tersi seslere çok hassas. Bizim gibi süreç yaşayan, bir çözümü olan, tecrübeli olup yorum yapabilecek birisi var mı? Çok üzgünüm, lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yavrusunu korusun ve sıkıntılarımıza şifa versin inşallah. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (17 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm. Benimde 37+3 te acil sezaryen a alındım ve 5 gün yoğun bakımda yattı aynı şekilde cigerlerindeki suyu atamamis ve enfeksiyon var dendi . Sonrasında işitme testine girdik ve geçtik şükür bir sorun olmadı.  İlerleyen süreç nasıl bilmiyorum postun yukarı çıksın diye yazmak istedim. Çok üzücü bir durum zor süreçler üzme kendini desem de boş biliyorum bende çok ağladım çünkü yoğun bakimdayken.  Vardır rabbimin bi bildiği buna da şükür diyelim umarım geçici bir duyma kaybıdır . Tez zamanda Rabbım şifa versin .
-Reklam-
0 oy
önce (53 puan) tarafından
Benım bebeğim de testten kalmıstı test yapıldıgı sırada bebek hareket edıyor yada testı yapan hemsıreler çok dıkkat etmıyor kaldı olarak yazıyor ilk testte bebeğim kafasını oynattı tam ölçüm yapılamadı bıle kaldı yazıldo somrasında tekrar gttım annem bebeğin kafasını hareket etmıcek skwılde tutunca vebek gectı testten yoksa 6 ay sonra tekrar yaptır demıslerdı şuan bı sorun yok çok şükür seslere duyarlı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,002 göst.
16 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Belkis09 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 314 göst.
5 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde FatmaNisanur (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 433 göst.
11 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Susam (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 274 göst.
20 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Güneş dgms (19 puan) tarafından soruldu
...