0 oy
143 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (29 puan) tarafından
Tuzlu su olduğu için korkuyorum yanar mı diye. Şapkası güneş kremi olacak zaten, ve  saat 11 den sonra kesinlikle denize girdirmicem. Sizce deniz tehlikeli mı olur? Başka Ne gibi önlemler alabilirim? Denizde en fazla ne kadar süre durmalı? İlk çocuğum tecrübem yok yardımcı olursanız çok memnun olurum. 
Bebek Ayı 9

8 Cevaplar

0 oy
(512 puan) tarafından
Denize girebilir, havuzu genelde önermiyor doktorlar 1 yaşından sonra diyorlar. Havanın suyun durumuna göre bakabilirsin kalma süresine ama bu kadar pimpirikli olma :) 
-Reklam-
0 oy
(4,457 puan) tarafından
6.aydan sonra girdirebilirsin canım dikkatli olacaksın hepsi bu
0 oy
(228 puan) tarafından
6 aylıktan beri girer kızım denize. tek önereceğim şey gideceğiniz plaj taşlıysa dikkat edin. o ay grubu eline geçen herşeyi ağzına atmaya meyilli. kızım akdenizin yarısını yaladı öyle :) 
(228 puan) tarafından
gündüz saatleri değilde öğleden sonra güneşin yakmayacağı saatlerde girin. öğlen güneşiyle deniz ısınıyor sabaha göre daha sıcak oluyor su.
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Ben çocuklarımı hep denize sokarım.. Deniz candır. Sakın pimpirikli olmayın.. 11 değil saat 3 den sonra denize gidin.. Evden çıkmadan 15 dk önce güneş kremi sürün.. Denize sıkmaktan çekinmeyin. Kumda kirlenip denizde temizlensin. Suya daldırıp çıkarın.. Çocuğun kısı rahat geçirmesi için çok önemli.. 10 aylıktı benim oğlum denizde oynarken uyuya kalmıştı.. Ama çekinmeyin. Oyunla denize teşvik edin.. 

Benim 2 yasında kollugu takıp denize koşmaya başladı.. Yeğenim ailesi hep çekinirdi. Pimpirikli davranırlar resmen çocuğa sirayet etti. O denize ayağını bile sokmuyor 
0 oy
(2,976 puan) tarafından
Bisey olmaz cikinca duru su ile tuzu at bezini degistir sikinti olmaz. Ben ilk oglumu 5 aylik sokmustum. Biraz rahat ol :)
0 oy
(1,629 puan) tarafından
kızım  sudan çıkmak nedir bilemedi cnm 11 aylık 
0 oy
(145 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Geçen hafta tatildeydik ben soktum denize doktor zaten havuz önermiyor deniz ağzına su girmedikce sorun yok.Korumak için güneş kremi önermişti doktorumuz onu aldım şapka ve simit içine oturulabilir üstünde güneş koruyucu tente gibi birşeyi var direksiyonu var bacaklarını sokuyor içten çok rahat kolluk ve normal simit kayar gider diye almadım rahat ettik sabah 9/10 gibi ve akşam 4 ten sonra sokmuştum yanmadı öğlen sıcaklarında zaten ne kendiniz girin ne bebeği sokun ayrıca çıktıktan sonra denizden normal su ile yıkayın tuz yakıyor ve ben muğlalıyım tatile gidecek olan arkadaşlar kendiniz için mutlaka şapka koruyucu alın inanılmaz bir sıcak var burada güneş kremi surseniz bile yanıyorsunuz oğlum 8 aylık olmasına 10 gün var 
0 oy
(150 puan) tarafından
Bu kadar pimpirikli olmayın sakin olun denize girmesi genzini temizlemesi açısından iyidir kışı rahat geçirir benim kızım 10 aylık 1 aylıkken bile ayaklarını sokmuştum eşim mersinli denize hep girer kızımla ayaklardan geçirmeli üzeri tenteli simit aldık biz kızım çok eğlendi sonra duş aldı ve mis gibi de uyudu üzerine suyu deniz sayesinde çok sevdi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 325 göst.
0 oy
4 cevap 421 göst.
4 Ağustos 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sedefff (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 368 göst.
26 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 623.e (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
...