0 oy
135 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (73 puan) tarafından
35 aylik kizim tuvalet egitimine basladik. 2 gunde olayi cozdu . Gun icinde bir kere kacird ilk 2 gun. Ilginc olan gece kakti aglayarak cisim var diye. 1 hadta oldi gunduz hic sorun yok ama 2 gundur gece kalkmiyor tuvalete. sabaha dogru 5 gibi  bakiyorum alti islak rahatsiz bile olmamis  bugun baktim yatakta 2 yer islakti sanki ayri ayri. Rahatsiz olmamasi islaktan ilginc degil mi? Cok su iciyor hava cok sicak ondanmidir bilemedim. Nasil bir yol izlemelitim sizce. Gece *** *** uyandirip tuvalete gotursem mi ki? Normalde oyle yspmayi planliyordum ama 2 gune kadar kendi kalkinca ihtiyac duymamistim. 

4 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Ben gece çocuklarımı hiç kaldirmazdim gece yapmiyorlardi çocuktan çocuğa degisiyo mesela akranları büyüdü hala gece tutamayıp altına kaciranmi desem uyuduğu gibi altına yapan mi desem bunların hepsini gördüm gece çok su verme zaten en sağlıklısı gece çok içmeyin gündüz için diyorlar gece yatırırken onu götür yaptırmaya bidaha kaldırma derim ben öyle yaptım daha küçük uykusundan kaldırma yazık  baktın olmuyo yatak koruyucu var yada sadece geceleri bagla
(73 puan) tarafından
Yatak koruyucu var zaten carsafin altina da alt degistirmeler var ya kullandigimiz onlardan sermistim zaten nolur nolmaz diye. Sıkıntı yok o konuda da benim derdim alismasi. Suyu mutlaka yatmadan hemen once cokca iciyor aliskanlik .hatta gevce bile kalkip iciyor ona bsy yapamadim malesef. Sevinmistim ilk bir hafta 4 e kadar falan hic yapmayip kendi uyanmisti cunku tuvalete de.
-Reklam-
0 oy
(6,544 puan) tarafından
Ben oğlumu ilk zamanlar 2 kere kaldırıyordum uyuyordu ama yapıyordu 1 Ay sonra falan kalmayacağım diye ağlamaya başlayınca kaldırmaz oldum simdi gelirse kalkıyor zaten kendi ilk günler alışması için bence kaldırın 
0 oy
(2,619 puan) tarafından
Ben hic kaldirmadim oglumu, gece yatirmadan 1 saat once son suyunu icip cisini yaptirip uyutuyodum hic kacirmadi 27 aylikti. Benim dedigim gibi dene istersen.
0 oy
(130 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız bir kaç kere gece kaçırdı, artık uyandırıp götürüyorum. Bu yeni duruma alışması için gerekli bence, yetişkinler bile gece tuvaleti gelince üşenip sağa sola dönüp hemen kalkmak istemiyor, çocukların bu duruma hemen alışıp o tatlı uykudan kalkıpta çişim var demesini beklemek çok abes, bu zamanla oturacak bir süre sonra çocuk kendi kalkıp söyler.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 313 göst.
25 Ocak 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Pembiş (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
12 Temmuz 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Küçük adamim (197 puan) tarafından soruldu
...