0 oy
122 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,541 puan) tarafından
İyi akşamlar, oğlum 3,5 aylık pazartesi günü sünnet olacak inşallah. Sünnet sonrası nelere dikkat etmeliyim? Oğlum yüzüstü yatıyor hep sünnetten sonra yatabilir mi bu konuda tecrübesi olan varsa da yazabilir mi lütfen.
Bebek Ayı 3,5

4 Cevaplar

0 oy
(3,665 puan) tarafından
Ilk gun sadece ağrısı sızısı olur canim sonra duzelir. Bizimki sabah olmuştu aksam 10 gibi normale döndü. Ama yüzüstü değil siz yine de sirt ustu yatirin. Gerisini yapmanız gerekenleri zaten doktor yönlendiriyor. Her doktorun sunnet sonrasi bakımı farkli oluyor. Sadece ben öyle bardak vs kullanmadım. Bezine bol bol krem sürdüm, yapisma vs olmadi. Ama doktor ne derse onu yapmanız lazim. O yuzden biz ne desek boş biraz canim...
(1,541 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol bir kızım var ama 2.erkek olunca tabi sünnet çıktı ortaya. Yakınımda da kimse yok biraz stres oldum o yüzden. İnşallah bizimde çabuk geçer:)
(3,665 puan) tarafından
Endiselenme canim 1 haftaya toparlıyorlar. Geçmiş olsun şimdiden
(1,541 puan) tarafından
Sağol canim.
-Reklam-
0 oy
(227 puan) tarafından
Ben de ilk korkmuştum nasıl olacak diye ilk iğnenin etkisi gwçincw mızmızlandı yavrum 3 saat falan bi ağladı bi güldü şükür sonra bişi olmadı bizim doktorumuz önce kapak koydurdu 3 gün sonra gazlı bez koydurdu fakat bez yapışıyor ben çıkardım canı acıdı çünkü yapışınca bezine ve üstüne bol bol kantaron yağı döktüm şükür çabuk toparladı. Benimki dönüyordu o zamanlar sürünüyordu onda da sıkıntı olmadı ama kapak koyduğunuz zaman yüzüstü yatarsa olmaz bence elinizden geldiğince sırtüstü yatırın çabuk iyileşsin çok geçmiş olsun şimdiden 
(1,541 puan) tarafından
Sağol canım. İnşallah oğlumda toparlar çabuk. Biraz korkuyorum tabi nasıl olacak diye. Artık sırtüstü bir sekilde uyutmaya çalışacağım :)
0 oy
(497 puan) tarafından
3 aylıkken yaptırdım ilk gün biraz zorladı sonra bir sorun kalmadı 1 hafta da iyileşti ilk gün  Kremlerini aksatmadan kullan  hiç sorun olmaz bir kaç gün sırt üstü yatmasını sağlamaya çalış karton bardağı yarıya kadar kesip koyabilirsin sürtüp de canını yakmasın  1 beden de büyük bez kullan ben öyle yaptım  her bez değişiminde bir kaç damla sarı kantaron yağı damlat  1 hafta da iyileşir..  Rabbim damatlığını da göstersin inşallah  :) 
(1,541 puan) tarafından
Amin canım hepimize inşallah. Kantaron yağını üstüne mi döktün direk
(497 puan) tarafından
Evet üzerine damlattım  her bez değişimi olmasa da günde 3 4 yaptım
(1,541 puan) tarafından
Tamam inşallah bende yaparım çok teşekkür ederim.
0 oy
(8 puan) tarafından
10 gun önce bizde yaptırdık oğlumu 9 ay 15 günlük tü ilk gün çiş yaparken cok ağlıyordu yanıyordu galiba cok üzülüyordum bnde ağlıyordum pişman bile olmuştum ama aksama kadar alşmıştı bile ertesi gün hiç ses bile etmedi maşallah kucaga alırken felan hep kndi bacağını acardı acısına alışmıştı bnede kremını bol sürdüm 3 gun sonra tentirdiyot sürdüm kaka deymesin mutlaka ona dikkat edin sadece ben yapıcanı anlayınca altını acıyordu m öyle yaptıryodu. M 
(1,541 puan) tarafından
Geçmiş olsun şimdi iyileşti mi tamamen yani tam olarak kaç günde normal rutine dönüyor? Kaka olayı tabi biraz sıkıntı çok sulu yapıyor sadece anne sütü aldığı için ama dikkat etmeye çalışacağım.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
5 cevap 341 göst.
0 oy
5 cevap 307 göst.
19 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Buket16 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 383 göst.
...