0 oy
135 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (88 puan) tarafından
Dişinden dolayı mı acaba bilmiyorum çok sıkıntılı gerçekten 
Bebek Ayı 5 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(697 puan) tarafından
diştir canım göze gelmişte olabilir oku istersen 
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Dişten dolayı olabilir nazar değmiş olabilir sıcaktır ondan olur benim bebem de öyle sürekli ağlıyo 
0 oy
(138 puan) tarafından
bebekler geceleri de gündüz gibi tam zamanlı ilgi isteyebiliyorlar. Buna karşın biz de geceleri uyumak istiyoruz ve istem dışı ilgi düzeyimiz azalıyor. ben gece krizlerini buna bağlıyorum. geceleri uyumaktan vazgeçip bebeğimle ilgilendiğimde çoğu zaman sakinleştiğine şahit oldum. bir sebepten uyanıyor ve ağlıyordur o sıra sizin tahammül düzeyiniz düştüğü için zorlanıyorsunuz hem siz hem de bebek. yani ben de öyle oluyor.

dişi ağrıyor olabilir, sırtı ağrımış olabilir, dönmek istemiş başaramamış olabilir, kullanıyorsa emziğini istediği an bulamamış olabilir... bebeklerin sabırları ve metanetleri olmadığı için en ufak problem onlar için hayati gibi görünebiliyor. benim bebeğim dönerken kolu arkada kaldı diye sinir krizlerine girebiliyor mesela ve şuan 1 yaşını geçmiş olmasına rağmen böyle. gece emziğini bir kaç saniye arıyor eğer eline denk getiremezse sinirleniyor ve seslendiğinde doğru zamanda gidip telkin etmezsem çığlıklar başlıyor. 

böyle durumlarda sakin kalıp sorunu anlayarak çözmeye çalışıyorum ben. acaba neden ağladı? korktu mu? beni mi istedi? rahat mı edemedi? susadı mı? acıktı mı? sorun ne diye düşünüyorum
(88 puan) tarafından
Yorumunuz için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 400 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
18 Şubat 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Asel Tağmat (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
20 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Hayatsu12 (49 puan) tarafından soruldu
...