0 oy
146 göst.
önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (65 puan) tarafından
İlk yaş doğum günü kutlamali.mi şuan anlamıyor evet amaa ilerde neden kutlamadin anne der mi?
Bebek Ayı 11

5 Cevaplar

0 oy
önce (119 puan) tarafından
Siz annenize neden kutlamadin diye sordunuz mu. Anlamıyorlar hatta eziyet oluyor ama ben bu anıyı yaşamak için organize ettim bı cafe tuttum pastası süslemesi yemekliydi. Bı ton masraf ettim foto çekimi kıyafetler  sırf masraf.. ama içimde kalsın istemedim 1 yaş doğum günü anne baba için . Çünkü çocuk anlamıyor ve hoşlanmıyor ama ömür boyu hatıra. 5-6 yaşına kadar bir daha doğum günü yapmam sonrasında kendisi isticej zaten;)
-Reklam-
0 oy
önce (343 puan) tarafından
Kızım çol heves etti kardeşinin doğum günü için ama hastalık iş güç derken doğum günü geçti zaten anlamıyor kızımın hevesi çok olduğu için oğlum iki yaşına girince yapıcam 
0 oy
önce (55 puan) tarafından
çok abartmadan, çocuğu sıkıp ağlatmadan mütevazi bir kutlama bence olmalı. ben şahsen aileme neden kutlamadınız neden fotoğraf çekmediniz hiç dedim. 1 kare fotoğrafım var bebeklikten o da toplu fotoğrafa beni de koymuşlar da öyle. böyle şeyler insanın aklında ömür boyu kalıyor.

ben aile arasında minik bir kutlama yaptım. ağlatmadan rahat bir elbise giydirip 2 kare fotoğraf çıkarıp elbiseyi çıkardım. öyle büyük konseptler partiler gibi değildi ama duvara üç beş balon, süs astık bir tane pasta bide kendimiz yemelik poğaça sarma falan. 
0 oy
önce (289 puan) tarafından
Evet hatırlamayacak ama anı olarak fotoğraflarda kalacak.. Ve ilk doğum günü olduğu için kutladım ama öyle abartılı değil yani zaten diger doğum günlerini kutlamicam sadece bi pasta alıp fotoğraf çekiniriz
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Yoo anlatıyorum dınlemiyorlar bile ama yaptım;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 274 göst.
2 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ftmx (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 979 göst.
0 oy
1 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 305 göst.
...