0 oy
90 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (65 puan) tarafından
Anneler bebegim 28 günlük yaklaşık bir haftadır maflor plus günde 3 damla kullanıyorum.. iki gündür bebeğim çok fazla gazlı olunca eczaneden sab simplex aldık 5 damla verin demiş sabah 5 damla verdim.. ama maflorla ikisini aynı anda mı versem yoksa vermesem mi bilemedim.. birde pedia d vitamini kullanıyorum 3 damla ona da gaz yapar diyen oldu.. yediklerime dikkat etmeme rağmen bu kadar gaz nasıl oluyor..kolik bebek sanırım 2 gündür akşam 8 ve 12 arası ağlamaktan yirtiniyor meme bile tutmuyor.. şaşırdım kaldım..
Bebek Ayı 28 gün

3 Cevaplar

0 oy
önce (78 puan) tarafından
Bende metsil var günde 1 kez 6 damla kullanıyordum birde probiyotik olarak forbiome minies vardinoda günde 1 kez 6 damla veriyordum  eczacı bu şekilde yazmisti ama doktorum az buldu metsil günde 4 kez 8 damla vereceksin yoksa damlanın etkisi olmaz dedi 1 haftada etkisini gösterir dedi bekliyorum maflor eğer probiyotik ise hergun ayni saatte vermek lazimmis bende yeni öğrendim buna dikkat edin birde ne kadar verilmesi lazım iyice araştırın derim bosyere zaman kaybı olmasin
-Reklam-
0 oy
önce (5 puan) tarafından
Merhaba biz 78 günlüğüz sap simlex kullanıyorum günde 4 defa 15 damla uyumadan önce onu bulana kadar neler denedim sadece o ise yaradı birde hergun akşam yıkayın masaj yapın ve her yemekten sonra gazını çıkarın 
0 oy
önce (2 puan) tarafından
Geçmiş olsun çok zor kolik bebek. Aynı şeyleri bizde yaşadık gerçi bebeğim 4 aylık halen geçmişte değil. Bize BİOGAİA ve sam simplex aynı anda verildi. BİOGAİA günde bir kere 5 damla, sam simplex günde 3 kez 15 damla kullandık. BİOGAİA işe yaramadı, sam simplex de kızımı kusturuyordu bıraktım. Probiyotik (bifidrop) kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Ama bebeğine masaj yapmayı ihmal etme. Karın ve sırt masajı yapın her emzirme de mutlaka üst gazını çıkarın. Gazını çıkartmadan uyutmayın. Ayaklarını sıcak tutun. Havalar sıcak pişik yapmamaya dikkat edin. 
önce (65 puan) tarafından
Ne zaman 4 kere 15 damla kullanmistiniz bir aylık miydi bizim gibi..masaj yapıyorum etkisini epey gördüm... ama ayaklarinin parmak uçları soguk büyük ihtimalle ayaktan mi alıyor ki gazı patik giydirsem diye düşünüyorum.. maflor da çok güzel kaka yaptırıyordu.. Sam siplex i bugün sabah 5 akşam 5 olarak verdik bakalım inş gece uykumuz iyi olur..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 401 göst.
9 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nbrnbmbrn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
9 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nbrnbmbrn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 589 göst.
0 oy
7 cevap 432 göst.
6 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Didem Ergişi (293 puan) tarafından soruldu
...