0 oy
370 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (3 puan) tarafından
kizlar ilk oğlum 34 te doğdu ama hiç sarılık olmadı.. Buda 35 te doğdu sarılık 17 çıktı

. Öbür u küvezde falan kaldı çok moralim bozulmuştu. Sütüm falan gitmişti.. Daha 4 günlük süt sağma makinesine bir girdim sütü m hiç çıkmadı meme Uçum yok Slikon meme ucu ile vermiştim yetersiz gelmiş, mama aldirdilar sizce kaç gün yatirirlar? Ağlaya ağlaya perişan oldum :( bu bari  yanımda olsa diye süt yapacak herşeyi yedim ama olmadı.. 
Bebek Ayı 4 günlük

11 Cevaplar

0 oy
önce (109 puan) tarafından
Lütfen üzülmeyin benimkide yatti 3 gunluk idi dolupuseti alıp elimize boş puset verdiklerinde ağlamıştım ambulans ile başka hastaneye sevk edilmişti bizde taksiyle arkdan gitmiştik ama inanın iyi baktılar günde 6 kez kan aldilar  biberon ile mama vermişler içmiş evde hicbirsey içmeyen cocuk orda içmiş  hergun emzirmeye gittim 2.gun sonunda 8 değer ile taburcu edildik sonra düzeldi  geçici süreç kendinize iyi bqkin bol sütünüz olsun emzirmeye gidince veya süt getirin derlerse sizde bu şekilde bebise destek olursunuz çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Hic üzülmeyin benimde ikinci oğlum 6 gunlukken 19la yatırdılar hastaneye bir gece kaldı taburcu oldu 8e düştü hemen. Şimdi 20 günlük olduk. İlk oğlum benimde olmamıştı sarılık. 
0 oy
önce (1,557 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sıkma canını bende yaşadım aynı şeyi çok zor çok üzücü biliyorum ama onların iyiliği için. İlk cocugumda olmadı ikinci de oldu biberondan bile icemiyordu sütü 24 saat mavi ışık altında kaldı. Sürekli sütümü sagarak verdim icirdiler. Sonrasında biraz yüksekti hastaneden çıktık ama hergun kontrolü yapıldı. Sonrada atlattık. Sizde çabucak atlatacaksiniz inşallah korkma üzülme.
0 oy
önce (203 puan) tarafından
Moralini bozma sagmaya devam et az az çıkmaya baslar sütun 
0 oy
önce (156 puan) tarafından
Üzülme daha ilk günlerin sen 3 saatte bir makine de sağ. Gelmiyor diye saat başı filan uğraşma yara edersin. 3 saatte sağ geldiği kadar 30 ml bile olmayabilir , 5ml olur 10 ml olur pes etme, zamanla çoğalır. Sagdikarini verebiliyorsanız ver hastaneye yada evinde sakla ilk sütlerin.  Orda mamayada alıştığı için sadece anne sütüne donmesi zor olabilir. Üzülme hem mama hem anne sütü devam edersin zamanla hersey oturur.
0 oy
önce (10 puan) tarafından
Benim bebede 16 ile yatmıştı sadece bir gün kalıp çıkıyorlar uzulmeyin herşey aagliklari icin
0 oy
önce (1 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
İnanın bugünler geçiyor ve iyi atlattım o günleri düşe kalka diyorsunuz kendi kendinize ..Benim ilk bebeğim 15 gün yoğun bakımda kaldı sarılık solunum sıkıntısı ve kafa çevresi doğumda sıkışmışdı ve ben o günlerde camiilerden çok hasta duvarlarında daha inançlı insanların olduğunu  gördüm demem o ki sadece Duâ gönlünüzü rahat tutun.Kimseye yüklenemeci yükü vermez
0 oy
önce (102 puan) tarafından
Canım üzülme orada daha hızlı iyileşir güzel bakılır sen dua et rabbim acil şifalar nasıp etsin
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Benim oğlumda 17le yattı 1 gece de düzeldi cok tutmazlar merak etme canım 
0 oy
önce (3 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle canim. Hiç korkma üzülme de. Benimde kizim 17 değerle yatisi yapıldı. Bir gece kaldık hastanede fitoterapi aldı. Ertesi akşam düştü değeri ve çıktık. Tek sorun kuvezde o ışığa alışana kadar çok ağladı kuzum. Benim sütüm hiç yoktu.35 günlük olduk hala çok az. Mamaya besliyorum ve şükür sariligida geçti kilo da aldı. En kısa sürede iyileşmeniz dileğimle. 
0 oy
önce (2 puan) tarafından
Aynı zamanda benim bebeğimi aldılar 37 haftalık doğum yaptım 4 gün sonra sarılık değeri yüksek çıktığı için kuveze aldılar benden de Süt istediler sağıp gönderiyordum sütüm çok ama benden de mama istediler  3 gün kaldı bugün sabah doktoru aradı gelin alın diye daha yeni eve geçtik üzülmeyin içinizi rahat tutun bende perişan oldum ağlamaktan ama çok şükür oğlum iyi oldu sizde iyi şeyler düşünün sütünüz için de bestlak damla alın kullanın bide bol bol su için geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 473 göst.
6 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yasemen (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
10 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde UmayUmayy (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 249 göst.
16 Ağustos 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Paşanınannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
25 Haziran 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde kbrrk (62 puan) tarafından soruldu
...