0 oy
154 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (77 puan) tarafından
Kizlar kızım 1 ay erken doğumlu 7 aylık 6. Ayda tadimlara başladık tadimlarda sıkınti yaşamadık şimdi ise ikili üçlü karisimlara başladık meyve sebze pureleri gibi onları reddediyor günde bir kaç öğün vermem lazim ama 1 öğün bile istemiyor neler önerirsiniz?

2 Cevaplar

0 oy
(907 puan) tarafından
Gunde bir kac öğün vermeseniz de olur zorlarsan tamamen reddeder ilerde de yeme sorunu yaşarsınız ben 4.5 ayda ek gıdaya basladim doktorumuz öyle uygun gördü bebeğim haftaya 7 aylik olacak henüz hep tek tek veriyorum 9 aya kadar istemiyorsa karıştırma dedi doktor daha fazla reddetmesin diye birde hala gunde bir kez veriyorum ya meyve ya sebze ne yiyorsa onu verin gunde bir kere yerse gunde bir kere verin istemiyorsa o gün vermeyin zaten ömür boyu yemek yiyecek iki ay geç yesin bisey olmaz
(77 puan) tarafından
Ne bileyim vermeyince sanki vermem gerekiyor da ben vermiyorum gibi vicdan yapıyorum bir süre daha tek tek vereyim o zaman zamanla deneyerek ilerlerim.
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Birkaç öğün mu ilk defa duyuyorum daha çok erken birkaç öğün yanlış hatırlamıyorsam 8. Ayında kahvaltıya başlanıyor şu an canı nasıl isterse tadım tarzında da ilerleyebilir şu an öncelik anne sutu ya da mama yavaş yavaş ek gıda artar.
(77 puan) tarafından
İçimi rahatlatiyorsunuz sağolun. Doktkrumun verdiği ek gıda çizelgesinde 6 aylık bebek için bile 3 öğün ek gıda diyor o yuzden kafam karıştı benimde belki de bu yüzden reddediyor fazla geldiği icin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 441 göst.
8 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Melike yılmaz (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 286 göst.
25 Kasım 2019 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Çınar'ın Annesi (41 puan) tarafından soruldu
...