0 oy
318 göst.
önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,082 puan) tarafından
merhaba hanimlar,

Kizimin dogum gunu icin sehir disina gidecegiz orda ek gidasini yapamam diye korkuyorum. İnternetten siparis versem gec gelir,marketlerde bulabilecegim guvenilir hazir ek gida var midir,nerden bulabilirim?
Bebek Ayı 12ay

9 Cevaplar

0 oy
önce (88 puan) tarafından
ek gıdayı yapmakta ne var ki? blendırını yanına al. markete gir meyve, ceviz - fındık ve yoğurt al blendırla yedir afiyet olsun. yemek konusu da mesela köfteci yusufa gir et suyuna çorba al blendırla afiyet olsun. ocak varsa çorbayı da pişirirsin de hani yoksa diye. 

ben elektrik bağlantısı yoksa ceviz koymadan meyveyi çatalla ezip yoğurt katıyorum. her türlü yaparsın yani
önce (1,082 puan) tarafından
Sorun su ki baska yerde kendi evim gibi rahat olamiyorum,kimsenin mutfagina girip dokunmamak gibi lanet bir huyum var. Tabii markette guvenebilecegim bir urun yoksa yapmaya calisacagim mecbur.
Tesekkur ederim bu arada,guzel fikir de verdiniz
önce (88 puan) tarafından
kimsenin mutfağına girmene gerek yok ki zaten kendi kaseni kendi çatalını al yanına rasgele bi yerde bile yaparsın elektrik olsun yeter.
marketten alacağın en ek gıda ürünü danino olur. hani kaşık maması al diyeceğim ama onu da hazırlaman gerek sıcak su ile karıştırcan falan. ben olsam ihtiyacım olan herşeyi yanıma alırdım.
benim küçük bi beslenme çantam var nereye gitsem bebeklerin tüm ihtiyacını ona koyuyorum.
önce (85 puan) tarafından
Sizi anlıyorum bende aynı durumdaydım.. Rahat rahat edemiyor insan.. Meyve pureleri var onlardan alabilirsiniz..
önce (178 puan) tarafından
Hero babynin çeşit çeşit pureleri var. Birkaç gün idare edebilirsin. Yanında sıcak su bulundurabilirsen aptamilin pirinç mamaları var hemen karıştırınca oluyor arzu edersen muz filan ezip atabilirsin içine. Ya kendin yapıp yada keçi sütlü bebe biskuvileride var yanında bulundurursan  kemirmek için iyi oluyor :) Eticicibebegin ekmeği var kemirmek için oda iyi. Uzun yerlere gidince kullanmak zorunda kalıyorum.
-Reklam-
0 oy
önce (4,022 puan) tarafından
Kac gun kalacaksiniz canim ?
önce (1,082 puan) tarafından
2 ya da uc gun minnak hanimcigim
önce (4,022 puan) tarafından
Termosunuz varsa 2 kase kadar yogurt alabilirsiniz 1-2 gun idare eder. Ya da corba falan koyarsiniz.
Hipp marka meyve-sebze pureleri var onlari deneyebilirsiniz. Yaniniza avakado ve muz alabilirsiniz. İcine ogutulmus cevizle iyi bi ogun olur oglenleri falan. Og natural bebe biskuvisi var onuda tavsiye ederim. Yiyosa eger pankek ,pogaca,kurabiye,kek falan yapabilirsiniz ilk 1-2 gun idare eder yine.
Gittiginiz yerde ocak varsa yaniniza makarna,pratik corbalar var temiz icerikli onlardan alabilirsiniz yaniniza minik bi tencere almak yeterli olur.
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Kucuk kavanozda konserve şeklinde çorbalar yapabilirsin gittiğin yerde buzdolabına koyarsin tazeliğini korur
önce (1,082 puan) tarafından
aslinda oyle de dusundum ama,sicaktan bozulabilecegi aklima geldi gidene kadar
önce (32 puan) tarafından
Ben hep o sekilde yaoiyorm asla bozulmuyor
0 oy
önce (130 puan) tarafından
Küçük kavanozlara şokla çorbanı yemeğini gittiğin yerin buzdolabına koy çıkar çıkar yedir canım.hazır markette bulcağın tek şey yoğurt ve meyve o da ara öğün
0 oy
önce (80 puan) tarafından
Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat biokent organik market var istanbul da halkalı şubesi ankara da da çayyolunda 

Ordan alabilirsiniz 
0 oy
önce (61 puan) tarafından
Evde yaptığın corba ve yemeği sıcak bir şekilde şoklayabilirsin ben öyle yapıyorum ve ekstra yanıma hipp organik sebzeli ve tavuk pirinçli  püresi ve meyve püreleri var ondan alıyorum olurda yemez beğenmezse diye uyku öncesinde kaşık mama verdiğim için termusta mutlaka sıcak su alıyorum yanıma.
0 oy
önce (3,772 puan) tarafından

migrosta güzel ürünler var ama hazır değil yine organik ürünler, tarhana vs bulabilirsin ama direkt alıp yedirebileceğin şeyler şu meyve püreleri olabilir.

ebebekten ben bazen kurabiye, pirinç patlağı alıyorum ama atıştırmalık oluyor onlar

makrocenter varsa orada da ürünler olabilir
0 oy
önce (279 puan) tarafından
Bebeğin büyümüş sizinle yiyebilir aslında ama şunu belirteyim, hipp meyve pureleri katkısız doğal, uygun fiyatlı. Gerber diye bir marka var o bir tık pahalı o da katkısız içerik olarak temiz. Hemen tüketime uygun. File marketlerde yine bebekler için katkısız çorba ve yemek pureleri var yemeye hazır, markasını hatırlayamadım 
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Kaç gün gidecekseniz ona göre evde bebe bisküvisü yapın. Meyve konservesi püreleri yapın. Üç beş tane. bildiğiniz şeyleri yer en azından. Meyve püresi bir kez dışarıdan aldım yoldayken yedirmek zorunda kaldım. Başkada almadım. Kokusu bile hoş gelmedi. En iyisi kendi yaptığınız her zaman. Yanınıza küçük buz kutularından yada soğutucu çantalardan alarak sorunu çözebilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 710 göst.
+5 oy
6 cevap 420 göst.
0 oy
2 cevap 197 göst.
...