0 oy
187 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (843 puan) tarafından
Ay Hereketleri çok değişti yemek yiyor al doyor sonra gelmek istemiyor ne istediğinide bilmiyor tutmayın diyo eliyle itiyo ağlıyo huzursuz kucak istiyor duzeliyor derken başa sardık galiba ya dismi yine acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(36 puan) tarafından
Benim bebeğimde 16 aylık olacak dediğiniz gibi yemek yemiyor sürekli ağlıyor kimseye gitmiyor  ne istediğini bilmiyor 
(843 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun gerçekten kizmadan sesimi yuksektmeden çocuk büyütmek istiyorum ya sır çekiyorum sürekli
-Reklam-
0 oy
(896 puan) tarafından

Aynı durumdayız 4 gündür afedersin ağzma ediyor hiçbir şekilde durmuyor oyuncaklarla oynamıyor hep mızmız ağlak sinirlerim tepemde aşağı inemedi bi :blink:

(843 puan) tarafından
Bende aynı canım ya bı bunalma geldi bugün çok zor
(896 puan) tarafından
Allah sabır versin gerçekten bazen oturup saatlerce ağlayasım geliyor :/
0 oy
(4,160 puan) tarafından
Her ay bi atak sendrom var zaten .

Azi ve kopek disleri cikiyo olabilir.
(1,604 puan) tarafından
Evet bu ihtimal çok yüksek. Bu ayalrda çıkabiliyor. Kızım 15 aylık köpek dişleri çıkıyor. Bazı günler ciddi çok zorluyor ama yapacak bir şey yok işte. Onlarda çok zorluk çekiyor
(4,160 puan) tarafından
Bizim 13 aylikken basladi 17.aya kadar surdu. 6 dis cikardi ayni anda.
(843 puan) tarafından
3 yan dış aynı anda çıkıyor şuan canım patlamislar benim kızın dişleri geç çıktı
(1,604 puan) tarafından
Siz de o anda bebeğinizle çok zorlanmışsınızdır iste. Bakalım Bizim kaçıncı aya kadar sürecek. Yeminle çok yorulduk. Bizim azı disler 11 aylıkken çıktı. Köpek dişlerinin hepsi şimdi çıkıyor. İlk dişler 5. Ayda çıktı. Yemin ederim 5. Aydan beri diş çıkartıyoruz. Artık bitse de kuzum da rahata erse diye bakıyorum. Bu dişler gerçekten belirli bir süre beslenmesini bile etkiliyor birçok bebeğin.
(4,160 puan) tarafından
Zor gunlerdi ,alerjik ve uykusuz bi bebekti. 27 aylikken tum disleri cikmisti. Yani son azilari da 27.ayda tamamlandi. Sonra hasta oluyolar. 2 yas sendro mu. Gozunuzu korkutmak istemem tabi. Ama sukur artik geceleri kesintisiz uyuyo.
(1,604 puan) tarafından
Yok korkmaz valla başa gelen çekilir arkadaşım hepsine hazırlıklıyım :) Çok şükür atlatmışsınız. Zor olmuş olmalı. Uykusuz bebek zaten zor. Alerji vs. Zor. Kızımdan yana pek şikayetim yok aslında çünkü geceleri hep iyi uyuyan bir bebek oldu. He dişlerin patlama noktasındayken bir iki uyanır ama bu da olacak. Gündüz karnını doyur oyun oynar durur. Sürekli meşgale bulur kendisine. Ben de dahil olurum oynarız falan. Sadece işte diş dönemlerinde ağrısı olduğu zaman iyice bana sarılır kuzum. Zorlanıyor herhalde. Dibimden ayrılmaz. E bazen tabi nefes almak istiyoruz alamıyoruz ama olsun bunlara bu günlere şükür tabi. Sağlıklı olsunlar yeterki. Bir yandan da hemen büyüsün istemiyorum zaman hemen geçmesin çünkü bu halleri çok tatlı. Çok özlerim gibi geliyor. Annelik zor iş. En güzel delilik :) Sizde 2 yaş sendromu ne zaman başlamıştı ?
(4,160 puan) tarafından
Masallah bebeginiz sakin bi bebekmis. Benim ki 33 aylik hala kendi kendine oynamaz surekli beni ister. Koltuga oturunca gelir bana yapisir ,sarilir. Surekli dibimde nefes almak kendime zaman ayirmak sakince bi cay icmek istiyorum. Surekli de ilgilenen bi anneyim oysa ki cok mu ilgiden boyle oldu nedir. Geceleri saat basi uyaniyoduk bi de. Gunduz de hep kisa uyudu. Suan da birakti zaten gunduz uykusunu. Zor gunler geride mi kaldi daha mi zorlari var bilemiyorum :) saglikli olsunlarda.
17 aylikken basladi bizim 30.aya dogru azaldi. Suan en azindan biraz lafta sozden anliyo. Sokaga cikinca bilincsiz saga sola kosturmuyo.
(1,604 puan) tarafından
Anladım. Bakalım bizimkisi ne zaman başlayacak :) Belki de düşündüğüm gibi olmaz. Bazen şaşırtıyorlar. Ya aslında hiç sakin bebek olmadı :D Kendi kendisine oynar oyalanır tok oluncada yanında tabi ki illa beni ister.Yenidoganken bile uyuyan ya da sakin bir bebek değildi. Kucağımdan ayrıldığı an kıyametleri kopartırdı. Sürekli ama sürekli emen bir bebekti. Zor doyar. Hala öyle :) Kaç ay kucağımdan hiç inmedi. Hatta bu yüzden bileklerimden sıkıntı çektim kaç ay. Ufak tefek bir bebekte değildi üstelik ayına göre hep ilerde bir bebekti. 12 ayın sonunda yürümeye basladı o zaman işte o kadar kucağımda olmadı. Ama tabi yine diş dönemi yok ayrılık kaygısı ,yok acıktıgı zaman tabi ki kucağıma gelir. Çok çok hareketli bir kız. 11. Ayından beri her yere tırmanır. Ay düştü düşecek derken iki dakika oturamam :) Derdini anlatamadığında anlayana kadar ağlar apartman inler :D Çok meraklıdır her yeri kurcalayıp evde keşfetmek ister vs vs. Her bebeğin işte kendisine göre zorluğu var arkadaşım yani anlayacağın :) Başlarına bir şey gelmeden büyüse diye bakıyorum açıkçası. Çünkü sandalyelere çıkıyor masaya çıkıyor vs vs.
0 oy
(3 puan) tarafından
Bende aynı soru için girmiştim 15. Aya kadar uslu olan bebegimin hareketleri tepe taslak oldu herşeye ağlama anneden kopamama iki dk oturmama aynı odadan ayrilmama izin vermiyor ne yapmalıyım 
(843 puan) tarafından
Çerkez canım napalim Allah yardımcımız olsun
(3 puan) tarafından
Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun onlar iyi olsun bu günler geçer unutulur
0 oy
(10,075 puan) tarafından
14 ay civarı azı diş zamanı, aynı zamanda hem kendini birey olarak en çok hissettiği aynı zamanda anneye en bağımlı hissettiği karışık bir dönem. 1 ay boyunca çok zordu ama onun isteklerine karşılık vermeye çalıştım.
0 oy
(1,358 puan) tarafından
https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/

Burdan bakabilirsin canım. Çocuğunun doğum tarihini tam yaz hesaplaya tıkla çıkar önüne 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
11 Ağustos 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Pembemezarlik (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
30 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde GOSSİP GİRL (472 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
5 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dilekyhy (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
...