0 oy
123 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (44 puan) tarafından
Ya kızlar bebeğim uyumuyor kafayı yemek üzereyim,sabah 6 da kalktık birlikte burnu tıkalı öksürüyordu burnunu açtım düzeldi,gün boyu toplasanız 1 saat uyumamış sadece bugün değil neredeyse 1 aylıktan sonra başladı hep böyle minicik bebek gün boyu nasıl 1 saat uyuyabilir ben anlamıyorum gözleri şişiyor kızarıyor yine uyumuyor uyusa bile 5 dk sonra çırpınıp çırpınıp uyanıyor gazı olunca çıkarıyorum altını aciyorum yedirjyorum herseyinden eminim bir problem yok çok yoruldum artık ne yemek yiyebiliyorum ne ev toplayabiliyorum lavaboya zor gidiyorum bana Bi akıl verin neden böyledir sizce.Ne zaman geçecek bu hali.
Bebek Ayı 41 günlük

5 Cevaplar

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Bir bebek ya karnı açtir 

Ya altına yapmıştır ya da gagzi vardır  
Ya da ağrıyan bir yeri vardır 
Sebepsiz neden uyumasn 
önce (44 puan) tarafından
Uyumuyor işte 11 gün oldu belki daha fazla böyle devam ediyor hergun mü gazı var hergün mü bir yeri ağrıyor emziriyorum sürekli memede sütüm mü yok doymuyor mu diyorum mama veriyorum 30 cc bitiremiyor karnı tok çiş kaka sayısı da normal kilo alımı da güzel,gazı olduğu zamanlar anlıyorum zaten ayaklarını çekip uzatıyor ağlaması daha değişik oluyor bir şekil zorla onu da hallediyoruz yok yine uyumuyor ah bir bilsem anlasam sebebini.
-Reklam-
0 oy
önce (2,756 puan) tarafından
Emziriyomusunuz yoksa mama ile mi besleniyor? Gece uykulari nasil? 
önce (44 puan) tarafından
Gece uykuları güzel ama bazen 11 e kadar bazen 1 2 ye kadar uyumaz geceleri de 2 saatte bir kendisi emmeye uyanıyor sabah 6_7 dedin mi uyanıyor yani 24 saatin toplasan 7 saat anca ya uyuyor ya uyumuyor.41 günlük bebek için normal gelmiyor bu bana.Hem emzirip hem mama takviyesi yapıyorum ama o kadar çok emiyor ki 30 cc mamayi bile yiyemiyor döküyorum bir daha.
önce (2,756 puan) tarafından
Doymuyor dicem ama mamada veriyorum diyosun. Kilo alimi iyiyse zaten doyuyodur. Belki ortam sicaktir, belki kucak istiyodur. Bi doktora da danis istersen.
0 oy
önce (150 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 45 günlük felandi aynı şeyi 1 hafta yaşadım gözler sis ama uyumuyor aksam 6 dan gece 2 ye kadar uyutmaya calismistim 1 gün bana misin demedi karni tok herseyi yerinde idi ama mizmiz işte  huy mu yoksa yenidonem bebeklerin genel sorunu mu bilmem sebepsiz yere ağladığını bilirim
önce (44 puan) tarafından
Öyle yoruldum ki anlatamam,şuan hala bakışıyoruz katiyen uyumuyor emzirirken uyuyor yerine koyduğum an çırpınıyor uyanıyor,ne zaman geçti sizin bu durum daha ne kadar daha sürer uykusuzluktan açlıktan heran ölebilirim çünkü :))
önce (150 puan) tarafından
Valla geçmedi gece uyuyor ama gündüz yerine koyunca boşlukta gibi çırpınıp kalkıyor hala devam ediyor 63 günlük oldu
0 oy
önce (269 puan) tarafından
Bizde  41 günlüğüz uyumuyor. 5 dk uyuyor hemen uyanıyor 
önce (44 puan) tarafından
Neden böyle acaba büyüme atagi felan mı? Sizin bu durum ne zamandan beri var
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Benim bebeğim kız aynı sizin gibi durum yaşadım hiç uyku yoktu özellikle gündüz meğer idrar enfeksiyonu varmış 14 gün şurup verdi doktor düzeldi uykusu biraz çok şükür.. 
önce (1 puan) tarafından
Benimde kızım aynı durumda suan 57 günlük. Biz daha 1 aylık olmadan idrar yolu enfeksiyonundan yogum bakımda kaldık. Şimdi senin yorulunu okuyunca acaba tekrar mı diye dusundum idrarında ne bilim renginde felan bi degişiklik varmıydı. Gunde kac kere idrar yapıyordu cok muydu azmıydı
önce (44 puan) tarafından
Uzamış Sarılıği var canım her türlü şeyi yaptırdık kan tahlili idrar tahlili hepsini yaptırdık bir problem çıkmadı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
19 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mlk6 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 365 göst.
4 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aras 'ın annesi (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
6 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Didemkle (364 puan) tarafından soruldu
...