0 oy
90 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (62 puan) tarafından
önce tarafından kapalı
Burda uygulmada gününü takip ediyorumda ayına gününe göre erken bilgiler sanki sizde öylemi mesle 1 ay önce misal 3 aylık bebek bilgileri gibi  yazıyordu şimdi  2 gün sonra 3 aylık olcak okuyorum da 3 aylık bı bebek için erken kelimeler bilgiler  vs.uyglamayi takip edip okuyan varmı bebeişten dolayı pek bakmıyorum arda aklıma geldikçe okuyorum ama ordakiler bebeğin ayi bazıları 5 6 aylık gibi geliyor bana.??
Bebek Ayı 2 ay 3
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
önce (212 puan) tarafından
Ben bir iki okudum da hiç uyuşmuyor. Biraz saçma geldi bana. Osman Gönülal hocayı dinliyorum çoğu annenin sorunlarını yanıtlayan videolar var. Bebek gelisimiyl alakalı çok yorum var. 

Hamilelik sayfasındaki bilgiler bile daha doğru geliyodu. Buradakini beğenmedim. Bu arada seni adından hatırladım canım aynı dönem hamileydik aramızda 2 ay varmış :)
önce (62 puan) tarafından
AA evet hatırladım geçende bı yorumunuza denk geldim evet demi uyuşmuyor çoğu bugün 89 okudum baya anne baba kelimesi falan çıkara bilir dedi ona çok erken bence bende hamileikdeki gibi ayında goglde okuyorum kaç aylık oluduysa bende bu aralar Osman gönülal hocayı dinliyorum..sizin bebiş nasıl
önce (212 puan) tarafından
İyi bebiş napsin uyuyor beni de uyku tutmuyo bu saatlerde takılıyorum :) 3 gibi uyanırsa emzirir yatarım artık. Gündüz de öyle uykum geliyo ki sıcaktan bunalıyoruz vuruyoruz kafayı kızla bazen o uyumuyo ben uyuyorum yanında. Uyanıp bakıyorum gözler fildir fildir:) işte öyle geçiriyoruz günleri. Çok özledim bu arada hamislik gunlerimi. Çok güzeldi. Şimdi de çok güzel hersey zamanında güzelmiş tadını çıkarmak lazım.
Siz neler yapıyorsunuz bebeğin nasıl
önce (62 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Benimde 1 de ancak uydu bu aralar gündüz yatmıyor önceleri banyo sonrası 1 saat 2 saat uyurdu şimdi 5 10 dk gibi yarım saat yatar gecde 22 30 23 de falan bugün gündüz uydu neyse bende temzlik yaptım ara uyup kalktı sonra ütü yaptım oda TV'ye bakıp gülüyordu bana bakıp harket tepki çok tatlı bende gün boyu akşam artk üzerimde uykuluyorum yemekden sonra uykuladim neyse dedim salonda mayişmadan yatağa geçelim Kaç gündür oda beşiğinde yatmıyor yanımdaydı beşige koydum uyandı 1 saat uğraştım o uykuya geçti tam yatcakken eşim geldi uykum kaçtı bı bardak çay içtim yatsami yada yatarsam geç olmuş geç yatincada sabha karşi kalkıyoruz sıcak bide hep evdeyiz bunaldık zor zamanalari atlatik Şükür bende 40 li günleri ilk doğum gunlerrini özlüyorum hamilik gunelri aklima geliyor çok duygulaniyorum zor gecti benimki düşünyorumda geçen sene Eylül ayında  hamile olduğumu öğrenmiştim zaman nasıl geçiyor senindemi kızdı demi ay kız cocukakri çok tatlı ya sağlıkla büyutün ilk coukmu sizinde ☺️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
21 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Minikkızım (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
27 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde esrabzdg (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 575 göst.
1 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Smeyll (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
23 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gizem.0112 (26 puan) tarafından soruldu
...