0 oy
197 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (2,520 puan) tarafından
Cevizi zaten veriyordum hep. Doktorumuz findik ve kaju da ver dedi (tirnaklarinda beyazlar vardi o kadar beslenmesine ragmen). Onlari da denedim ve alerji yapmadi cok sukur. Her gun birini veriyorum ama acaba karistirsam sorun olur mu? Verenler nasil yapiyor? Bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim :)
Bebek Ayı 1+ yaş

1 cevap

0 oy
(3,278 puan) tarafından
Valla ben 9. Aydan beri onu ne koyuyorum hepsini çiğ veriyorum kavrulmamış vermiyorum daha sağlıklı diye gözümün önündeyken yiyor hep şuan 17 aylık kendi alır yer 
(2,520 puan) tarafından
Nasil yani findigi cevizi vs oyle oldugu gibi veriyorsun ve de yiyor mu? Ama bu cok cok tehlikeli. Bronslara kacabilir. Saliselik olaylar bunlar. Ekmek meyve vs gibi yumusak seyler neyse de kuruyemis cok tehlikeli.
(3,278 puan) tarafından
Dişleri olduğu için on dişleri ile önce parçalanmasını öğrettim bunları verirken hiç bir zaman gözümün önünden ayırmasın elbette ne de olsa büyüdü yiyor bu diyip onu ne koyup işin başına gecmedim tabiki . Allaha şükür 1 kere bile böle bisey yaşamadım şuan 9 dışı var azı dişi de var daha kolaylıkla yiyor ilk başlarda iki bölünmüş şekilde veya biraz daha parçalanmış şekilde verin hergun yediği için kesfetti nasıl yemesi gerektigini
(2,520 puan) tarafından
Simdilik sadece 4 disi var ama farketmez. Kizin artik buyumus yiyebilir tabi ama 9dan beri vermek falan bana cok yanlis geliyor. Buyuk bir risk, ve ben bu riski alamazdim hala da alamam. Ama yine de cevabin icin cok tesekkur ederim canim :)
(3,278 puan) tarafından
Rica ederim canim allah tüm kötülüklerden sakınsın hiç bir zaman bebegimi yemek yerken bile oyun oynarken bile yanımdan ayırmam 1 saniyenin önemli oluyor özellikle bebekler icin rabbim acılarını gostermesin kontrollü olmak iyidir her zaman :)
(2,520 puan) tarafından
Amin canim. Şu linki birakayim buraya belki baskalari da izler  https://youtu.be/O_SkghabUHc
Rabbim korusun tum bebisleri ♡
(3,278 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ❤
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...