Annelertoplandik.com neye yarar?

Annelertoplandik.com olarak 2017 yılından itibaren annelere ve anne adaylarına çeşitli kategorilerde hizmet vermeye devam ediyoruz. Alanında uzman yazarların tecrübelerine ve bilimsel kaynaklara dayanarak hazırladığı makalelerle, hamilelik sürecinde ve hamilelik sonrasında sizlere destek oluyoruz. Hamile, bebek ve çocuk sağlığı alanlarında yüzlerce içerik ile merak ettiğiniz tüm konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca Gün Gün Gebelik Takibi ve Gün Gün Bebek Bakımı mobil uygulamalarımızla sizleri bu süreçte yanlız bırakmıyoruz. Mobil uygulamalarımızla milyonlarca kullanıcının gebelik ve doğum sonrasında yanında yer alarak süreci en kolay ve sağlıklı şekilde atlatmalarına yardımcı olduk.

Ebeveynleri hamilelikten doğuma, bebek bakımından okul öncesi yolculuğuna kadar destekliyoruz. 5 yaşına kadar çocuklar için yürüme, konuşma veya okuma gibi davranış ve gelişim kaygıları konusunda rehberlik ediyoruz.

Platformumuz içinde yer alan “Hamile, Bebek ve Sohbet” kategorilerinde üyelerimizin merak ettiği soruları sorabilmesi için özel bölümler yer alıyor. Bu bölümlerde ister kendi sorularına cevap arayabilir isterlerse daha önce sorulmuş binlerce soruyu inceleme imkânı bulunuyor.

Soru-cevap bölümleri sayesinde üyelerimiz hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili pratik çözümleri görebiliyorlar. İçerikler, bilimsel uzmanlar ve uzman yazarlar ile uzman editör ekibimiz tarafından sürekli olarak kontrol edilir ve güncellenir. Bu güne kadar soru cevap platformumuzda 500 binden fazla soruya 10 milyondan dan fazla cevap verilerek ebevenlere büyük katkılar sağlamıştır ve sağlamaya da devam edecektir.

Annelertoplandik.com web sitesinde sağlıklı ve mutlu kalmanız için size ilham verecek binlerce paylaşım bulacağınızı umuyoruz. Annelerin ve babaların mutlu, sağlıklı çocuklar yetiştirmelerine ve bu yolculukta eğlenmelerine yardımcı olmak için buradayız.
Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.