LİSANSLI UYGULAMA SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ

1. Giriş

Bu kullanım şartları ve lisans sözleşmesi (“Şartlar ve Koşullar”), Mobisoft Yazılım tarafından geliştirilen “Gün Gün Adet Takibi” mobil uygulamasının (“Uygulama”) kullanımına ilişkin kuralları ve düzenlemeleri ana hatlarıyla belirtir. Uygulamamıza erişerek ve kullanarak, bu Şartlar ve Koşulların tamamını kabul etmiş olursunuz. Aşağıda belirtilen Şartlar ve Koşulların tamamını kabul etmiyorsanız, Uygulamamızı kullanamazsınız.

2. Şartların Kabulü

Ürünlerimizi kullanarak bu Şartlar ve Koşulları kabul etmiş olursunuz. Mobisoft Yazılım, bu Şartlar ve Koşulları önceden haber vermeden herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Bu Şartlar ve Koşulların güncel versiyonu resmi web sitemizde ve Uygulama içinde mevcut olacaktır ve herhangi bir değişiklik yayınlandıktan hemen sonra yürürlüğe girecektir. Uygulamayı kullanmaya devam ederek, değiştirilen Şartlar ve Koşulları kabul etmiş olursunuz.

3. Lisansın Kapsamı

Mobisoft Yazılım, size, Şartlar ve Koşulların izin verdiği şekilde, sahip olduğunuz veya kontrol ettiğiniz herhangi bir Apple veya Google markalı cihazda Uygulamayı kullanmanız için devredilemez bir lisans verir. Lisanslı Uygulamanın, herhangi bir güncellemesinin veya herhangi bir parçasının kopyalanması, tersine mühendislik uygulanması, parçalarına ayrılması, kaynak kodunun türetilmesi, değiştirilmesi veya türev çalışmalarının oluşturulması yasaktır.

4. Kullanımın Yasallığı

Uygulamayı kullanarak şu garantileri vermiş olursunuz:

  • Gönderdiğiniz tüm bilgilerin size ait olduğunu veya bu Şartlar ve Koşullar kapsamında bilgileri paylaşma haklarına sahip olduğunuzu;
  • Gönderdiğiniz hiçbir bilginin başkalarının telif hakkı, ticari marka, patent veya ticari sır haklarını ihlal etmediğini.

Uygulamayı kullanımınızdan doğan tüm sorumluluğu kabul eder, bu kullanım sırasında meydana gelebilecek herhangi bir kayıp, yaralanma veya zarardan Mobisoft Yazılım’ı ibra edersiniz. Uygulamayı kullanarak, bu kullanımın tüm risklerini kabul ettiğinizi ve bunların farkında olduğunuzu onaylarsınız.

5. Üyelik ve Abonelikler

“Gün Gün Adet Takibi Premium” üyelik abonelikleri, reklamsız deneyim, özel temalar ve yeni özelliklere ücretsiz erişim gibi ek avantajlar sunar. Aylık, yıllık abonelik seçenekleri ve ömür boyu kullanım için uygulama içi satın alma seçenekleri sunulmaktadır. Ödeme, satın alma onayı sırasında iTunes veya Google Play hesabınıza yansıtılır. Ücretli abonelikler, iptal edilene kadar otomatik olarak yenilenir. Abonelik fiyatı artarsa, sizi bilgilendirecek ve onayınızı isteyeceğiz.

6. Telif Hakları ve Ticari Markalar

Uygulama ve Hizmetlerde bulunan tüm içerik (“İçerik”), Mobisoft Yazılım’ın fikri mülkiyetidir ve telif hakkı yasalarıyla korunmaktadır. Tüm haklarımız saklıdır.

7. Kullanıcı Yükümlülükleri ve Hakları

Gün gün adet takibi uygulaması içinde kullanıcıların soru sorup sorulmuş sorulara cevap verebilmesi için annelertoplandik.com alt yapısı kullanılmaktadır. Sözleşmenin bundan sonrali kısmında annelertoplandik.com ismi Soru&cevap Kulübü olarak anılacaktır.

7.1. Genel Kurallar

a) Sorumluluk: Üyeler, açtıkları konulardan, içeriklerden, yazdıkları iletilerden, özel mesajlardan, paylaşımlarından ve tüm ticari işlerinden hukuken bizzat sorumludur.

b) Hesap Güvenliği: Üyeler, üyelik şifresinin ve hesabının güvenliğini sağlamakla yükümlüdür. Üye, üyelik bilgilerini üçüncü kişilerle paylaştığı takdirde ya da bu bilgiler iradesi dışında üçüncü kişiler tarafından elde edildiğinde üyenin sorumluluğu devam eder.

c) Yer Sağlayıcı Sorumluluğu: www.annelertoplandik.com, 5651 sayılı İNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESİ VE BU YAYINLAR YOLUYLA İŞLENEN SUÇLARLA MÜCADELE EDİLMESİ HAKKINDA KANUN’un 2. Maddesinin 1.Fıkrasının m) bendinde tanımı yapılan, BTK tarafından onaylı bir yer sağlayıcıdır. Dolayısıyla www.annelertoplandik.com, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Fakat hukuka aykırı bir durum tespit edildğinde veya bildirimde bulunulduğunda en geç 24 saat içerisinde içeriği kaldırmakla yükümlüdür.

d) Yasal Uygunluk: Bu platformda Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5651 sayılı kanun ve ilgili diğer kanun ve yönetmelik hükümlerine aykırı hiçbir ileti yazılamaz, konu açılamaz, ticari işler ve paylaşımlar yapılamaz.

e) Değerler ve Etik: Kamuoyu nezdinde kutsal sayılan dini/ahlaki değerler hakkında gayriahlami ve hakaret niteliğinde yorum yapma veya tartışma çıkarma ve misyoner faaliyetler gerçekleştirme girişimlerinde moderatör inisiyatifinde cezai işlem uygulanabilir.

f) Veri Saklama ve Koruma: Çıkabilecek bir hukuka aykırılık veya hukuki uyuşmazlığın varlığı durumunda, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve 5651 Sayılı Kanun kapsamında; adli/kolluk makamları tarafından talep edilmesi halinde bu makamlara sunulmak üzere kayıtlı tüm kişisel veriler (Log kayıtları, Üye profilinde kayıtlı ise İsim, Soyisim, Cep telefon numarası, e-mail adresleri ve IP adresleri) 5 (beş) yıl süreyle saklanır.

7.2. Soru&cevap Kulübü Düzenine Ait Kurallar

a) İçerik Gizleme: Platform kullanıcıları Soruları, cevapları veya yorumları ihlal amacı isaretleyebilir. İşaretlenen mesajlar anlık olarak yönetime bildirilir ve gerekli işlemler gerçekleştirilir. Sorulara, cevap veya yorumlara 5 adet uyarı gelmesi durumunda sistem tarafından otomatik olarak gizlenmektedir. Gizlendikten sonra Admin onay ekranına düşer; eğer kurallara aykırı bir durum söz konusu değilse tekrar yayınlanır.

b) İçerik Flitreleme: Sorulan sorunun başlığı ve içeriği yayınlanmadan önce filitreden geçirilir. Kural ihlali içeren postlar yayınlanmaz ve yönetime otomatik bildirilir.

c) Tek Hesap Politikası: Bir kişinin sadece bir hesabı olabilir. Aynı cihazdan birden fazla hesap açanların platforma erişimi engellenir.

d) Davranış Kuralları: Hakaret içerikli, tahrik edici, aşağılayıcı veya etik olmayan mesaj atanların hesabı kısıtlanır ve platforma girişi engellenir.

e) Kişisel Bilgilerin Paylaşımı: Adres, telefon numarası, e-mail adresi, WhatsApp grubu linki gibi kişisel bilgilerin paylaşılması yasaktır. WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyelerin postu veya yorumu editörler tarafından silinir.

f) Ürün Satışı ve Tanıtımı: Platformda ürün satışı ya da tanıtımı yapmak yasaktır. İlgili postlar kaldırılıp kullanıcı hesabına kısıtlama getirilir.

g) Rahatsız Etme ve Hakaret: Diğer üyeleri herhangi bir şekilde rahatsız etmek, kavga çıkarmak, hakaret etmek ve forum huzurunu bozmak yasaktır.

h) Propaganda İçerikleri: Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yazmak ya da paylaşmak yasaktır.

i) Yönetici Yetkisi: Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında kullanıcının forum hesabı kapatılır.

8. Garanti Reddi

Hizmetimiz, herhangi bir türde garanti veya koşul olmaksızın “OLDUĞU GİBİ” sunulur. Uygulamayı kullanma riskini tamamen siz üstlenirsiniz. Uygulanabilir yasanın izin verdiği ölçüde, Mobisoft Yazılım tüm garanti ve koşulları reddeder.

9. Sorumluluk Sınırlamaları

Mobisoft Yazılım, Hizmete erişememe, üçüncü tarafların davranışları veya verileri ya da kişisel bilgilerin yetkisiz erişimi sonucu doğabilecek herhangi bir kayıp veya zarardan sorumlu tutulamaz. Yasal olarak izin verilen maksimum ölçüde, Mobisoft Yazılım hiçbir durumda sorumluluk taşımaz.

10. Veri Kullanımı ve Gizlilik

Mobisoft Yazılım, Uygulama ile ilgili olarak yazılım güncellemeleri, ürün desteği ve diğer hizmetlerin sağlanmasını kolaylaştırmak için periyodik olarak teknik verileri ve ilgili bilgileri toplayabilir ve kullanabilir. Bu bilgiler kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler içermemektedir. Verileriniz, KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında korunur ve yasal gereklilikler doğrultusunda yetkili mercilerle paylaşılabilir.

11. Harici Hizmetler

Uygulama, Mobisoft Yazılım’ın ve/veya üçüncü tarafların hizmetlerine ve web sitelerine erişim sağlayabilir. Harici Hizmetleri kullanmayı kendi riskinizle kabul edersiniz. Mobisoft Yazılım, herhangi bir üçüncü taraf Harici Hizmetinin içeriğinden veya doğruluğundan sorumlu değildir.

12. Fesih

Bu Şartlar ve Koşullar, sizin veya Mobisoft Yazılım tarafından feshedilene kadar geçerlidir. Hükümlere uymamanız durumunda haklarınız otomatik olarak sona erer.

13. Uygulanacak Hukuk ve Yetki

Bu Şartlar ve Koşullar, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi olup, Samsun Adliyesi yetkili mahkeme olarak kabul edilmiştir. Uluslararası kullanıcılar için geçerli olan özel hükümler de bu kapsamda düzenlenmiştir.

  • Uluslararası Kullanıcılar İçin: ABD vatandaşı değilseniz; ABD’de ikamet etmiyorsanız; Hizmete ABD’den erişmiyorsanız; ve Avrupa Birliği ülkelerinden herhangi biri, İsviçre, Norveç veya İzlanda’nın vatandaşıysanız, uygulanacak hukuk ve mahkeme, ikamet ettiğiniz yerin kanunları ve mahkemeleri olacaktır. Bu Anlaşmaya uygulanmak üzere özellikle hariç tutulan, Birleşmiş Milletler Uluslararası Mal Satış Sözleşmesi olarak bilinen kanundur.

14. Değişiklik Hakkı

Mobisoft Yazılım, bu Şartlar ve Koşulları tek taraflı olarak değiştirme, kaldırma veya güncelleme hakkına sahiptir. Değişiklikler, yayımlandığı anda yürürlüğe girer.

15. İletişim

Hizmet veya Şartlar ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen destek@annelertoplandik.com adresinden e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

16. Yürürlük

Uygulamayı kullanan her kullanıcı, bu Şartlar ve Koşulları okuduğunu, anladığını, tüm maddelerini onayladığını ve açıkça kabul ettiğini beyan eder. Bu sözleşme, yayımlandığı tarih itibariyle yürürlüğe girmiştir ve tüm maddeleri geçerlidir.