0 oy
1,222 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Parfümü diğer odada sıktı ben yattığımız odadan kokusunu aldım uyandım o derece çok sıkmış çöpü al demiştim almamış erkende çıktı evden üstelik. Mesajda attım dönmedi sinir oldum uyuyamıyorum...

51 Cevaplar

0 oy
(9,619 puan) tarafından
Ben eşime cok parfüm alirim ama ayda yılda bi sıkar zorla ben sıktırırım
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bizimki arabadan inerken sıkıyor sıksın nolcak ki bakkala giderken bile sıkıyor benim ki bekarlıktan öyle zaten bende sıkarım güzel kokmak kötü bişi değil 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Yani gerek duyunca sikar tabi insan icine cikiyir sonucta ve parfumlerin hepsini ben alirimm :D 
0 oy
(9,665 puan) tarafından
Sıkar arabanın kali kolunda da var ikimizin inerken falan da sever
0 oy
(811 puan) tarafından
Her sabah sıkar evet ama çıkmadan evvel banyoda sıkıp direk çıkar çünkü ben kokusuna sabah tahammül edemiyorum. 
0 oy
(932 puan) tarafından
Çocuklar küçük canım diş kapıda sıkıp koridordaki dolaba koyuyor,  evde sıkmıyor evde küçük zaten bir fıs yapsan her yere yayılır 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Benim eşimde sıkar hemde aşırı  geçen saat 8 de işe gitmiş ben saat 12 gibi ekmek almaya gittim asansörün içinde hala onun parfüm kokusu duruyorduo o derece yani 
0 oy
(736 puan) tarafından
Ne saçma şeylere takılıyorsunuz böyle ya 
0 oy
tarafından
Yok sıkmaz ben sıkarım ona arada bir 
0 oy
tarafından
Sikar cnm ama calistigi yer  anason kokar ondan dolayi kötü  kokmaym diye sıkar   
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Sıkmak ne kelime yıkanır kendisi arabadada yedeği var çalışırken iş yerindeki dolabındada vardı 

İlgili sorular

+1 oy
52 cevap 841 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azra.Ensar (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 527 göst.
0 oy
31 cevap 755 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,513 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

412,567 soru

12,421,313 cevap

45,240 kullanıcı

Kategoriler

...