0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (590 puan) tarafından
1 aylik bebegim var ve cok yoruluyorum uykusuzluk bebegin huysuzlugu aglama krizi bazen bakmak istemiyorum kendime boyle hissettigim icin suclu hissediyorum 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oluyo canım normal ama geçici bi durum üzülme :(
-Reklam-
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Evet lohusasin destek almalisin birilerinden ailen yanında olsun boyle hissettiginde
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Ouyyyy onu verene hamdolsun kız çok bunalmışsın sen ama geçecek canım az sabır
(590 puan) tarafından
Evet malesef insallah canim
0 oy
tarafından

Benım kızım ılk doğdu kolikti sarılığı vardı sütüm yetmıyordu vs vs gecelerı bağıra bağıra ağlardım ben ne bk yedım dıye, simdi de bazen ağlıyorum ben nıye oyle dedım ya Rabbımın gücüne gıttıuse evladıma bısey olursa dıye :D

0 oy
(7,813 puan) tarafından
Evet o ilk üç ay gerçekten anne içinde bebek içinde çok zor birbirine alışma,yeni düzene ayak uydurma üstüne bebekte kolikse dahada zor ama inan geçiyor dört beş aylık olsun sanki yıllardır o isi yapıyormuşçasına profesyonel olacaksın içini ferah tut.
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Birçok anne senin yasadiklarini yaşıyor canım yalnız değilsin ama geçecek öyle düşün evladın olduğu için sağlıklı olduğu için şükret  güzel taraflarını düşün dua et bol bol hepsi geçici zaman geçtikçe alışacaksın bebeğin büyüdükçe sakinlesecek yakınında sana yardımcı olabilecek birileri varsa yardım iste 
0 oy
(9,236 puan) tarafından
İlk zamanlar bende öyle oldum 20 gün ma şimdi en yakın kankim olur kendileri
0 oy
tarafından
Canim lohusa psikolojisi inan coğu anne bu sinavdan geçiyo. Destek almak iyi gelebilir hem bu sorunun ilerleyip ilerde yoğunlaşmaz
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Canım  çok  normal hem normale donmeye çalışan hormonlarindan hemde yeni dogan bebeğin  alışma sürecinden. Yani biraz daha sabret  bebek uyudu mu sende hemen yat birak islerin kalsın  once bebegini ve kendini düşün  hersey düzelecek emin ol<3

(21,857 puan) tarafından
Aynen uyudugu zaman iş yapwcam diye uğraşma. Bırak bı sure evo b.k götürsün. Ama senin sağlığın psikolojin yerinde olsun.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kuzum şuan çok yorgun ve halsizsin aslında çok normal çünkü ben de oğlumu tam 3 ay sevemedim kucağıma almak istemedim falan ama ondan öncesi vardı çünkü hamileyken çok ağır şeyler yaşadım depresyon a girdim falan ama Allah yardım ediyor ya çok şükür şuan dünya balı oğlum çok şükür
0 oy
(21,857 puan) tarafından
Normal bacım canını sıkma. Doğumun yorgunkugu bile gitmemiş oluyor o zaman vucuttan. Zamanla alisacaksiniz birbirinize insan evladını bile emek verdikçe daha çok seviyor. 
0 oy
(142 puan) tarafından
beni anlatmış sın 14 gönlük bebegim canım bide 13 aylik oglum var çok zor yetemiuorum kendime çok yökleniyorum
0 oy
(1,283 puan) tarafından
İlk xamanlar ben de oyleydm ki 4 ay annemlerde kaldm ben . Kendi basima olsam asla isin altindan kalkamazmsm aglaya aglaya kafayi yermisim 1 dk bile susmuyodu çünkü 

Smdi de baska türlü huylari var ama çok şükür diyorm alistim baya annelige
0 oy
(163,043 puan) tarafından
lohusalikdan gecici bi donem annesi allah bagislasin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 108 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,500 soru

23,870,979 cevap

320,892 kullanıcı