0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 12 şubat adet oldum . Yumurtlamam adetime bir hafta kalami oluyor yoksa adetten bir hafta sonrami? Geçen hafta çok akintim olmusti bu Yumurtlama oldugunami işaret? Bugünde regl oluyormusum gibi karnımda biseyler var çok rahatszm...  sizler nasol anliyorsnz yumurtlama döneminizi? 

2 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yumurtlama günü herkeste farklıdır bunu evde kendi kendine net olarak bilemezsin öğrenmek için doktora gitmen gerekiyor genelde iki adetin tam ortası derler ama ben mesela 28 günde bir olurum yumurtlama günüm 11. gün ...bazı belirtileri var iyi takip etmen lazım hafif kasık ağrısı akintida artma gibi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yumurta beyazı gibi şeffaf uzayan akinti 

Kasik ağrısı 

Cinsel istek 

Anı ateş basması 

Bunlar yumurtlamanin en bilinen belirtileri ama kesin şu gün diyemeyiz çünkü herkesin yumurtlama zamanı adet düzenine göre farklılık gösterir canim.Benim mesela genellikle 18.gunde oluyor ama arkadaşımın 14.gun o yüzden kesin şu gün diyemem 
tarafından
Dun doktordaydim canim klomen kullanıyorum ama olmadı bu ay yumurtalar küçük dedi bi dahaki ay doz artıracağız dedi
tarafından
Ben Termal kaplıcalarına gitmistim eşim ve ben dogal keçiboynuzu pekmezi yemistik deneyebilirsn böyle seyleride esktaradan bir zararı olmaz
tarafından
Keçiboynuzu almayı düşünüyorum canim yarin bulursam iyisini alayım en iyisi☺
tarafından
Arifoglundan almıştık o güvenilir die biliyorum kaplicayida ihmal etme vücuda çok iyi geliyor ... biz bu ayda gitmiştik kaplicaya :((((
tarafından
Kiz yoktur merak etme sıkma canını da☺☺

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,507,954 soru

24,613,084 cevap

364,182 kullanıcı

...