Hikayem : geçen sene evlendim ve ilk gece hamile kaldım ama bebeğimin kalbi 9.haftada durdu kürtaj oldum hala acısını cekiyorum nefesim kesiliyor ama Rabbimin bir bildiği vardır dedim toparlandim eylül ayında benden giden bebeğimin üstüne ocak ayında tekrar hamile oldugumu ogrendim ama tabii bu süreçte genetik testimi yaptırdım içime doğdu bir sorun vardı ve evet kan pıhtılaşması cikti ve coraspin ve iğneyle gebeliğim devam etti 24.haftadan sonra 3 hafta önden gitmeye başlayan bir erkek bebek bekliyordum şeker testi yaptırdım ikili ayrıntılı her şeyimiz temizdi 35.haftada bütün eşyalarını aldım yıkadım utuledim ve onu beklemeye başladım geçen hafta kontrolde kilosu 3700 olan bebeğim bugün 3812 olmuş ve 38+3 olduk doktor normali bekleriz ama yine sezaryene gidebilir 2 haftada 4u geçer 5 kilo doğuran var belki ama seni ve bebeği strese atmak istemiyorm kan sulandırıcı kullanıyorum onu aldıktan sonra dogum başlarsa kanama olabilir bebek 300 gr eksik de olabilir ama ben alma taraftariyim dedi ve bunu söyleyen devlet hastanesi doktoru ben de ona güveniyorum anestezi muayenesi yaptik yarın 9.30da dogumum var oğluma kavuşacağım çok heyecanlıyım ve doktorumun şu lafı beni çok mutlu etti NORMAL DOGUM YOKTUR VAJINAL DOĞUM VARDIR SEZARYEN DE BAZI HASTALARDA NORMALDIR SAKIN KENDINI STRESE SOKMA SEN ILK DEGILSIN !!!!!!