0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Mayıs ayında 8 aylık olacak 6 sında işe başlayacağım annem hasta bir kadın şeker tansiyon kolestrol obezite Koa ne ararsan var bebeğimi anneme emanet edeceğim altlı üstlü oturuyoruz.. para için çalışmamda lazım 8 aylık bebege bakmak kolay mıdır kaldıramaz ama oturursa yedirir içirir altını temizler ama kucağına alıp kaldıramaz ben napacagim kaynanamın bakmasını istemiyorum eşimin halası tutturdu annen baksın diye eşime olmaz öyle annen bakacak illaki diye ben kaynanam baksın istemiyorum bu çocuk neden bizimkilerin yasliligina denk geldi ki

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah annene de şifa versin canım. Yani kaynanan sağlamsa bence ona ver sonuçta torunu . Senle nasıl olursa olsun o çocuk onun canı. Bebek kaldirilmak da ister sıkılır oyun da ister yerde bakılmaz ki 
tarafından
Kaynanamla sorunum yok ama kaynanam çocuk bakımından anlamıyor çok cahil hiç birşey görmeden yaşamış bakamaz o benim çocuğuma yeni doğduğunda yanımda kaldı emzirtmedi bana çocuğu kucağına bir aldı vermedi hiç bana da babasına da çocuğun yemeğe ihtiyacı olduğunu bile bilmez çocuğum haşat olur onun elinde birde aşırı evhamlı yedirmez icirmez oturur başında sadece beni bekler hiç birşey bilmiyor
tarafından
Ay Allah yardımcın olsun valla yakınımda olsa bırak benimkilerle beraber bakarım derim. Bakıcı gibi bisey ayarlasan yada ablan teyzen halan vs baksa da ücretini onlara verme imkanın yok mu
tarafından
Çok iyi olurdu valla kaç paraysa verirdim yeterki çocuğuma iyi bakılsın :-D baba tarafim firavun ailesi gibi halam çok kötüydü öldü diğeri akıl sağlığı yok yengem var bir oda yaşlı ama sağlam oda çok becerikli en son ihtimal ona baktiracagim
-Reklam-
0 oy
(548 puan) tarafından
Canım bence yarı yarı baksınlar örneğin iki hafta iki hafta annenin de dinlenmeye ihtiyacı var bı bak iyi bakmazsa birdaha birakmazsin kayinvalidene
tarafından
Kayınvalidem bebek bakım konusunda cahil canım bilmiyor hiç birşey yeni doğduğunda yanımda kaldı emzirtmedi bana bir tuttu hiç vermedi sarılık oldu ölecek diye korktum çocuğumu birde her çocuk sarılık olur diyor onun yüzünden meme reddi yaşadık sonra mama verme diye inatlasti emmedide aç acina bırakır kadın işten gelene kadar sadece tutar hiç birşey yapmaz bebeğime annem çok bilgili ama hasta keşke annemde sağlıklı olsaydı
(548 puan) tarafından
Canım eğer durumun varsa annenin yanında dursun yanına böyle oyun ablası gibi birini alamazmisin  annene yardımci olacak
tarafından
Babama diyorum tarlalarımiz var mahsulünu ver oturun çocuğa bakin emeklinizi yiyin mahsulden gelen geliri yiyin diyorum da bakalım o gün gelsin gelmezse birini ararım en kötü ihtimal işi bırakırım aslında bırakmayı da istemiyorum birdaha iş bulamam
(548 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
0 oy
(585 puan) tarafından
Ben çocuğum 6 aylıkken ile başlamıştım bakıcı ya bıraktım Allah ondan razı olsun okadar güzel baktı ki bence imkan varsa bakıcı tutun çünkü onu yönlendirebilirsşnşz sizin istediğiniz gibi bakar maalesef annelerde aynı şey olmuyor 
tarafından
Şimdiden arayışa gireyim canım en son yengem var sen ver parasını ben bakarım dedi olmadı öyle yaparım
(585 puan) tarafından
Tanıdık biri olması daha iyi tabi annen hastaymış yorma bence yengenle konuş anlaş.
tarafından
Ne zormuş yaşlı anne baba olmak en kötü ihtimal işi bırakırım şimdiden bunun düşüncesi sardı
(585 puan) tarafından
Yok öyle düşünmeyin Allah yardım ede siz rahat olun işinizi bırakmayın
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Canım dua et annen alt katındaymış bide soğukta başka bir yere taşıdığını düşün çocuğu her sabah.şuanda endişe etmen normal yaşamadan kestiremiyorsun bazı şeyleri ama bi süre sonra herşeye alışıyor insan.
tarafından
İnşallah annem senin kadar bakamasamda doyururum altını alırım babanda ise gitmediği zaman oynatır diyor .. babamda tarlaya gidiyor tarlamiz var valla mahsulünu verin diyorum yeterki çocuğa bakın biriniz pişirsin yedirsin biriniz oynatsin diyorum
(585 puan) tarafından
Siz böyle yazınca kendi yaşadıklarım aklıma geldi 6 aylık bebeği sabah 7de uyandırıp yorgana sarıp öyle götürüyordum kışın bakıcının evine gerçekten çok zor
tarafından
Bu yüzden ikinciyi doğurmayi düşünmüyorum esimede diyorum ikinci çocuğu istersen bırakırım işi bakarsın bize diyorum onun borcu olmasaydı rahat ederdikte adam her ay 1000 TL ödüyor birde sigara içiyor kendine anca yetiyor
(585 puan) tarafından
Yetmiyor canım ya devir çok fena tek maaşla olmuyor maalesef
tarafından
Olmuyor valla olmuyor canıımm çocuk tam zamanında doğmuş bu kadar mı sansszsin diyorum bebeğe napalim Allah ayarlar bakalım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 466 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Caresizbiri (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 711 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 711 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu

411,609 soru

12,391,297 cevap

43,805 kullanıcı

Kategoriler

...