0 oy
370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar 2 haftafa aşırı kilo aldım 4 kilo kadar 66 kiloyum 62ydim iyiydi kalça çıktı :( haftada 2 gün sabah 2 öğle 2 akşam 2 yumurta yesem hemen sütüm kesilmez demi haftada 2 gün birini pazartesi yapıyosam diğeri cuma falan olur zaten devam sütüde veriyorum bebeğime ek gıdalarıda 6 ay 15 günlük eskiden böyle şişkinliğim inerdi sütüm kesilmez demi sadece o gün çok çıkmaz belki ertesi gün normal beslenicem yine emziren anneler hemen kilo alınıyomuş yahu :(

6 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Valla ben cesaret edemiyorum 70 kg bende kesmedim 8 aylık kizim şuan sutde önemli 1. 5 yaş vs olsun o zaman pul biber vs diyet yaparım şimdi emiyo çünkü küçük daha 
(88 puan) tarafından
Ben hamileyim dogmadi daha.. doymuyorm da :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı dertten yanar yanar tutusurum:( kizim 14 aylık oldu ama hala sütten başka bir şey yemez kek biskivi türevi şeyler dışında onlarda sağlıksız. Duba gibi oldum 68 kiloya inmistim yine ciktim 73 lere ayyy:(
0 oy
tarafından
Yumurta kilo aldiriri proteinyapar canım yeşillik ye hem sütun olur hem kilon gider.
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Yürüyüş yap canım ben 5 kilo.verdim hergun 1 5 saat yürüyorum 
0 oy
(492 puan) tarafından
Aynı dertten ben de muzdaribim ben zaten kilolu hamile kalmıştım hamileliğimde 6 kilo aldım Sezeryan doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra da 8 kiloyu geri verdim sadece göbeğim kalmıştı Sezeryandan dolayı Bebeğim şu anda iki buçuk aylık Ama resmen kilo aldım aşırı tatlı yeme isteğim var Durduramıyorum kendimi bebeğim de maşallah çok iyi emiyor ondan herhalde
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Benim kızım 4 aylık 10 gündür başladım diyete sütümde en ufak bi azalma olmadı 3 kiloda verdim dahada devam edicem
(23 puan) tarafından
Ne yapıyorsun canım
(2,128 puan) tarafından
Sabah mutlaka yumurta yiyorum zeytin peynir normal bi kahvaltı ekmek yemiyorum hiçbi şekilde ara ögünde bi tane ekşi elma vaya müsli ya da başka meyve akşamda normal yemegimden az yiyorum 3 litre su içiyorum göbek içinde uygulama indirdim onu yapıyorum baya iyi oluyo herhangi bi diyet yapmıyorum kendim dikkat ediyorum sadece anne sütü alıyo kızım çok şükür bi eksiklik olmadı olsa bırakırdım zaten

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 465 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 385 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu

413,046 soru

12,435,530 cevap

45,795 kullanıcı

Kategoriler

...