0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
Kızlar ulrta geceyi kullanan varmı bebek bezi gibi yazmış biri eğer öyleyse almak istiyoruö kulanna varsa boyutunu atabilirmi rica etsem 

4 Cevaplar

0 oy
(603 puan) tarafından
Kocaman o ya. Bir baştan bir başa kadar:)
(1,754 puan) tarafından
Banada o lazım  valla kızın bezlerini ben bitrym :)
(603 puan) tarafından
Haklısın canım bende onu kullanırdım tabi 9maydan fazla oldu neredeyse. İnşallah omda da ebat küçültmedilerse
(1,754 puan) tarafından
İnşallah küçülmemişdir şansıma
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Kotex biraz kalın diğerlerine göre tabi gece paketleri genelde hepsinde çok uzundur zaten bende gece kullanırım garanti oluyor rahatlığı
(1,754 puan) tarafından
Pamuk olması önemli molped kullanıyorum normalde ama gece bazen çıkıyo bebek bezi kullanıyorum buna bebek bezi gibi dediler merak ettim
0 oy
(510 puan) tarafından
Kotex sevmiyorum hışur hışır ötüyor. Slepy slim kullanıyorum
(510 puan) tarafından
kokmuyor kız ☺️
(1,754 puan) tarafından
Bende hep sleepy kullanırdım geçen bimden aldım azını açtım odada duruyosu orda bile kokmuş bu farklısı o zaman bambu resmi oluyodu diğer kullandıklarmda
(510 puan) tarafından
Olabilir çünkü denk gelmedim ben kokuya ☺️
(510 puan) tarafından
He sen kilohusa mısın kanaman pede yetiyorsa ped kullan yetmiyorsa depend kullan canım cok rahat çok güzel
(1,754 puan) tarafından
Yok lohusa değilim ama doğumdam sonra çok olmaya başladı o yuzden onu denemek istedim
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ben hep kotex kullanıyorum kalitesi hoşuma gidiyor.  Bı ara sleepy de denemiştim kızıma bez alırken yanında hediyeli oluyordu diye :D eh işte idare eder biraz naylonumsu gelmişti bana. Kotex ultra gece baya uzun geniş sızdırmaz yani ben ikinci sezeryanimda hasta kulodu filan goturmedim direk kotex ped koydum onu kullandım hep.
(1,754 puan) tarafından
Sleepy kullanıyodum pumuklusunu şimdi molped kullanıyorum memnunum diperleri çok kaşıntı yapıyo kotexsin gecesinden memnundum şimdi geceleri bebek bezi kullanmak zorunds kalıyorum çok çıkıyo  ultra geceyi bebek bezi gibi diye dige duydum denemk istedm
(3,148 puan) tarafından
Kotex gece kulodu çıkmış şimdi de ben ondan aldım aynı bebeklerin külot bezi gibi çok rahat görünüyor hst için ondan aldım bu defa normal öde ekstra olarak.
(1,754 puan) tarafından
Sağol canım deniycem
(3,148 puan) tarafından
Rica ederim inşallah memnun kalırız :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 837 göst.
6 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy