0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar merhabalar oğlum bronşit yine iyi değil hırıltı nefes alıyor evde buhar falan veriyorum bide evde her çeşit antibiyotik şurup var ama hangisi en etkili bilemiyorum. Macrol klamoks amoklavin ve klamero  var hangisi daha iyi acaba bilen var mı

4 Cevaplar

0 oy
(76 puan) tarafından
Canım ben eczacı kalfasıyım burada hic kimse kafasina gore şu antibiyotiği ve ya ilacı kullan diyemez her antiviyotigin icerigi ve etkisi farkli ayrica evde var diyorsun daha onceden acilmis olan antibiyotigin kullanilmasi tavsiye edilmez aile hekimine git doktorunuz ona gore ilac verir. Cok geçmiş olsun. 
tarafından
Açılmamış da var canım birinide geçen hafta acile gitmiştik Dr öyle verdi onu veriyorum
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Bronşitte 2. Gurup antibiyotik verilir. Örneğin macrol. Ama doktora danışmadan teşhis koyup tedavi uygulamak doğru olmaz. Geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Cocuga antibiyotik verilmesine karşıyım ben hemşireyim bazen gelen hastalara da derim vermeyin kardeşim cocugun karaciğerin yazik aldığı nefes ney ki zaten omun yazıktır yaomayin buhar makinesine devam edebilirsin hatta içine serum fizyoloji sık daha rahat açılır 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 152 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 535 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde curious (1,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,756 soru

23,670,000 cevap

309,515 kullanıcı