0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
kızlar bizim bı kedimiz vardı . sonra biz köye gittik köyde 1 yıl kaldık o ara ben hamile kaldım . kedimiz dışarı alıştı dışarda artık ne yedi ne ictiyse eve az geliyordu. aşılarıni köyde yaptırmadık . sonra geri Ankara'ya geldik doğuma kedimizde geldi o ara yaptırdık ama vetiriner dedi ki iki ay bebekle aynı ortamda olmasın biz kendi evimize geçtik kedimiz annemgilde kaldı . oğlum şimdi 4 aylık . 1 ay önce  balkonun kapısında kedimiz kaçmıştı bulamamıştık . bugün buldum evimize götürdüm ben annemgildeyim . bebeğim için kötü olur mu ya bı hastalık falan bulasitirir mi acaba . eşim çok düşkün kedisine evladı gibi seviyor bende seviyorum ama tabi kendi evladım başka . kedimizi bugün şans eseri buldum onu sokakta bırakmaya gönlüm el vermedi eve aldım ama bu seferde oğlum için endişeleniyorum bı akıl verin kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(4,236 puan) tarafından
Veterinere götürün bence bı baksınlar bir sıkıntısı var mı yok mu ona göre karar verin eve alıp alamayacağınıza canım
(3 puan) tarafından
Kedi zaten bizim kedimiz de eşim evladı gibi seviyor. Veterinere götüryum
-Reklam-
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Güzelce yıka pakla veterinere götür aşı tekrar yaptırsan desem 1 ayda gelmez ama enfeksiyon var mı yok mu bakar
(3 puan) tarafından
İymi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ya kediyi görünce dayanamadım ama
(1,471 puan) tarafından
Evlat gibi oluyorlar 5 tane var hepsinin yerleri apayrı birinin tırnağına zarar gelse benim içim gider o yüzden çok iyi anlıyorum iyi yaptın tabiki de evde daha güvende olurlar
(3 puan) tarafından
Gerçekten evlat gibi ya eşim çok düşkün 1 aydır depresyondaydi o yok diye. Nasıl bayram yaptı şimdi
0 oy
(14,835 puan) tarafından
Temizleyin güzelce tirnaklarini felan kestirin aşıları varsa sorun olmaz 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Hiçbişey olmaz canım bebeğinde büyümüş zaten yine aşılarını yaptır al eve
(3 puan) tarafından
Aldım zaten canım . Onu öyle görünce yüreğim cız etti. 1 aydır sokakta kedim . İnşallah hastalik kalmamıştır
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Tüyleri sorun yaratabilir kuzum tırnaklarını da kesiyorlar bildiğim kadarıyla ama emin degilim
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Kendimi buldum okuyan ben bakıyorum bakıyorum bu ne diyorum meğer kediymiş :'(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 203 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 273 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 277 göst.