0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
3 yaşında oğlum var sağolsun bütün gün ağlıyor oyuncaklarını bırakıyorum herşeyin kuralını biliyor aşırı zeki karıştırmıyor oyuncakları mesela ama oynamıyor ben eşlik etmeye çabalıyorum benim yaptıklarımı bozuyor fırlatıyor sürekli vurmak istiyor aşırı sinirli oyun yok tv açıyorum çünkü artık tepeme çıkıyor onada bakmayıp ağlıyor sürekli hadi hadi bitek bana yapıyo bunları babaannesinde kaldığında sıkıntı yapmıyor ben gelince böyle oluyor ama aşamıyorum zaten aşırı ağlaması vardı doğduğundan beri artık ne yapıcağımı şaşırdım bekliyorum büyüdükçe düzelir diye yok yani doktora götürsem melek der yollar her gören diyo aaa böyle çocuk mu olur sen çocuk görmemişsin daha ne olması gerek ben çözemedim akşam oldu ben bi lokma yemedim çünkü sürekli ağlıyor saçma sapan işler yapıyor ve bilinçli yaptığına eminim o kadar zeki bi çocuk zaten problemlerim var elim ayağım dolandı artık kimsede anlamıyor yaramaz napalım diyolar e ben napcam bütün gün yok yani allah affetsin dayanamıyorum artık lohusa gibiyim şuan belki okurum ama yorum yazamazsam kusura bakmayın

15 Cevaplar

0 oy
(135,792 puan) tarafından
aglama yanlizlikdan bunalip sana sariyo arkadasi falan yokmu 
(342 puan) tarafından
Kimse yok ama zaten haftanın 2 3 günü babaanesinde kalıyor onlarda diyo bize böyle yapmıyor san bi tuhaf diye
(887 puan) tarafından
Çünkü çocuk anneyi görünce daha çok şımarıyor o yüzden başkalarına sana yaptığından fazlasını yapıyor canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onunla ilgi durumun nedir? Çalışıyor musun? 
(342 puan) tarafından
Bi isteği olmuyor genelde elle tutulur teşekkür ederim uzmana götürdüm beni suçladı negatif enerjim varmış
tarafından
Aslında bende ona ihtimal vermiştim. Bazen problemi çocuklarda arıyoruz ama bizde de olabiliyor. Bu suçlamak değil bir çok insan için bunu söyleyebiliriz.
(342 puan) tarafından
Canım doğduğundan itibaren var bu çok uzun bi süreç ben gülerken suratıma bakıp tokatı yapıştırıyor napayım halay mı çekeyim :)
tarafından
Ah canım benim çok çok iyi anlıyorum seni gerçekten ama en güzel yolu uzun süreli uzman desteği
(342 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim tekrar danışmayı denicem
0 oy
tarafından
Ağlamayı huy edinmiş belli ki ağlayınca düşmeyin üstüne laftan anlayan cocuksa ağlarken seni duyamıyorum anlamıyorum deyip sessizce tepki vermeyin
(342 puan) tarafından
Herşeyi denedim güzelce konuşuyorum sürekli ama beni dinlemeyi reddediyor doğumdan itibaren ağlaması vardı ama geçer diye beklemiştim
tarafından
Bi uzmana danış istersen büyüdükçe daha da zorlanirsin
(342 puan) tarafından
Uzmana gittim dişil enerjim düşükmüş bana suç buldu yani ilginç ama artık dayanılcak gibi değil çevremde çocuklu ailelere ve bana bakıyorum yok yani bizde çocuk yok başka bişey var
tarafından
Nası uzanmış o
(342 puan) tarafından
Anlamadım bende şaşırdım desteğe gelmiş birine onu demesine içerde oyuncak verdi 5 dakika baktı bak oynuyo işte sıkıntı yok sende sorun var dedi
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Belki babaannesigilde kalmasının acısını çıkarıyordu benim kızımda hastaneye giderken bir kç saat bırakıp geri aldığımda öyle yapıyor herşey ağlıyor felan orda nazıyla oynuyorlar abur cubur herşey önüne dökülüyor bir gün canı sıkılmış açmış kapıyı bana geliyormuş annem beni çağırdı özlemiş diye 
(342 puan) tarafından
Kendisi tercih ediyo gitmeyi biraz sıkıntısı geçiyor orda değişik kalabalık yerde ben oraya gidince yine aynı bilmiyorum yemek yiyen bi çocuk değil zaten abur cuburla besleniyor yani aynı şeyler hep ama aklım aklmıyor
(1,663 puan) tarafından
Benimkide yemek yemeyen mızlayan bir çocuk ama dilini bir tek ben anlıyorum kandırıyorum babası halası sabırsız kızdıkca dahada agresif oluyor biraz daha sabırla yaklaş buda bir dönem gececem aynısından var biliyorum bir ara günde bir saat ağlamamış oturmazdı
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Bi arkadaş olsa kendine belki bu kadar yapmaz kuzm 
(342 puan) tarafından
Ama sürekli her çocuk arkadaşla durmuyor ki evde gurbette olan var hiç çıkmayan kimsesi olmayan var bilmiyorum ki işte bahçemizde var çıkarıyorum yani elimden geleni yapıyorum olmuyor
0 oy
tarafından
Tepkisiz kalsan agladiginda tepki verme kızma bağırma benim çocuğunda öyle yapıyor arada çok sinirleniyorum o huyuna gormemezlikten geliyorum tepki vermiyorum susuyor 2 dk da yada ilgisini başka yöne cekiyorum  bunları denesen tabincoo çok fazla ağlatma dedikLerimi yaparsan 
0 oy
tarafından
Can sıkıntısından yapıyor cnm. Arastirsan belki devletin 3 yas grubu anasinifi vardır. Yada durumunuz musaitse yarım gün kreş de olabilir. 
0 oy
tarafından
Hiç okudunmu canım birde ayet oku suya oku içir benim oğluma nazar değdiği zaman butun öfkesi bana oluyordu hircinlasiyor sadece bana kiziyordu üzerine okuyunca duzeliyirdu ondan sonra ben anladım 
(3,696 puan) tarafından
Canım hangi ayet o  bana da söyle  :)
tarafından
Bak altta paylaştım duaları canım :)
(3,696 puan) tarafından
Sağ ol canım
tarafından
Bişey değil canım
0 oy
(7,802 puan) tarafından
Haftada üç gün senden ayrılması bana hiç mantıklı gelmedi . Çocuk orda rahatı görürse ikilemde kalır sürekli rahat ettiği yeri tercih eder . Senin zamanla bir hükmün kalmayacak haberin olsun hadi şimdi 3 yaşında küçük diye yaptıklarına sabir edersin ama üç yıl sonra hiç tahammül edemeyeceksin
0 oy
(15,887 puan) tarafından
Nazi Sana geciyordur o yüzden öyle yapiyordur. Benim kizimda babasina karsi böyle. Esim eve gelmeyim mi ben napim diyor. Babasini asiri seviyor ama o gelince bagirip cagiriyor, biseyleri firlatiyor. Bizde napacamizi bilmiyoruz. 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Aslında seni çok iyi anlıyorum biliyor msun? Benim oğlum 8 ay şiddetli gaz 9 ay diş ve uykusuzluk vardı inanır msn gece boyu ağlardım tövbeler ederdim bağırarak 2. Çocuk yapmam diye. Doktor geçecek diye teselli ederdi beni Eşim işe gidiyor diye diğer odada uyuyordu..

Sonra haliyle enerjim ona yansıyordu gaz kirizlerinde babasında dururdu , onunla  gezmek isterdi. Bende durmazdı sanki annesi babası gibiydi, bir çıkardı dışarı 14 saat beni aramaazdı, ciddi anlamda 10 saat filan görmezse ağlemazdı yeter ki dedesi ve babası olsun,,,

neyse 19 aya kdr öyleydi. Zaten geceleri uyumazdım  gündüzleri de o uyurdu ben uyumazdım  kpss çalışırdm masanın başında ağlardım kalkıp başımı kova suya doldurur öyle uykumun yok olmsını sağlrdım, neyse şimdilik 29 aylık oldu 8 ydır aramız çok iyi, çünkü gece uyuyor sarılıyor öpüyor beni bendi gündüz onla ilgileniyorum eşime özenli yemek yapmyrm vala günümü ona veriyorum, istediğim abur cuburu onla yiyorum, sıkılıyorum hadi gezelim mu diyorum parka çayımızı götürüyorum. Oğlumun arkadaşlarını eve çağrırıyorum 4 kişi evde saklambbaç oynuyuoruz , şimdi asla baba nerde demez varsa yoksa ben, beni dinler ama bütün mesele annenin sağlıklı olması, keyif alması onunla vakit geçir al çık gez markete git onun sevdiklerini ye bak gör zamanla sana alışır inan, bir de kinetik kul al eve onunla oynayın çok çok işe yarıyor oğlumla 2 gündür sürekli oynarız 
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Benim kızım da aynı  3 ysinda..ama benimki en çok bana yapıyor namaz kılarken yazmamı açmak mi  dersin   yemek yerken kasikla akitarak dokmek mi daha niceleri..  Ve dediğin gibi bilinçli yaptığına eminim ben de..  istediği olmadığı her yerde hırçın ve ağlar  aslında ama  dedigim gibi en çok bana.. babannesinde çoğu  dediği oluyor ordan gelmek istemiyor  ben babaannemin kizi olcam diye.. ya da gittiği başka yerden.. ben de kara kara düşünüyorum düzelir mi diye. Çıkar yol bulamıyorum..
0 oy
tarafından

Bu duaları ve ayetelkursi Felak nas ihlas Fatiha  sürelerinide oku suya oku içir  eminim bundan dolayı negatif ederji vardır bazen nazar çocuktan anneye geçer 

image

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Sanırım çocuktan ayrı kaldığın saatler olmuş ve bu ayrılığı yanlış yapmışsın. Su an sana güvenmiyor. O yüzden huysuz. Sana bağlanamıyor. Ayrı kaldığın oluyor mu? Kaç saat ? Ayrılırken nasıl bir iletişim kuruyorsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 687 göst.
10 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melda85 (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,352 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 784 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,007 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,083 soru

12,405,459 cevap

44,582 kullanıcı

Kategoriler

...