Aslında seni çok iyi anlıyorum biliyor msun? Benim oğlum 8 ay şiddetli gaz 9 ay diş ve uykusuzluk vardı inanır msn gece boyu ağlardım tövbeler ederdim bağırarak 2. Çocuk yapmam diye. Doktor geçecek diye teselli ederdi beni Eşim işe gidiyor diye diğer odada uyuyordu..
Sonra haliyle enerjim ona yansıyordu gaz kirizlerinde babasında dururdu , onunla gezmek isterdi. Bende durmazdı sanki annesi babası gibiydi, bir çıkardı dışarı 14 saat beni aramaazdı, ciddi anlamda 10 saat filan görmezse ağlemazdı yeter ki dedesi ve babası olsun,,,
neyse 19 aya kdr öyleydi. Zaten geceleri uyumazdım gündüzleri de o uyurdu ben uyumazdım kpss çalışırdm masanın başında ağlardım kalkıp başımı kova suya doldurur öyle uykumun yok olmsını sağlrdım, neyse şimdilik 29 aylık oldu 8 ydır aramız çok iyi, çünkü gece uyuyor sarılıyor öpüyor beni bendi gündüz onla ilgileniyorum eşime özenli yemek yapmyrm vala günümü ona veriyorum, istediğim abur cuburu onla yiyorum, sıkılıyorum hadi gezelim mu diyorum parka çayımızı götürüyorum. Oğlumun arkadaşlarını eve çağrırıyorum 4 kişi evde saklambbaç oynuyuoruz , şimdi asla baba nerde demez varsa yoksa ben, beni dinler ama bütün mesele annenin sağlıklı olması, keyif alması onunla vakit geçir al çık gez markete git onun sevdiklerini ye bak gör zamanla sana alışır inan, bir de kinetik kul al eve onunla oynayın çok çok işe yarıyor oğlumla 2 gündür sürekli oynarız