0 oy
1,034 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (897 puan) tarafından

Kızlar bişe olurmu bu kaynanam gitmiş çocuga pekmez vermiş snr çay vermiş çok sinir oldumm yaa bişe olurmu sizce bilgisi olan varmı 1 hafta snr 3 aylık olacak 

36 Cevaplar

0 oy
(3,418 puan) tarafından
Allah'ın izniyle bişey olmaz insAllah ama gözün açık olsun kayınvalidene asla asla emanet etme bidaha ve sert dille uyar gerekirse 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olan olmuş artık ama uyar bir daha yapmasın diye Dr. Yasak dedi bağırsakları gelişmedi daha de ona. Bol bol emzir. Çok tatlı sussuz kalmasın
0 oy
(1,405 puan) tarafından
anne de pekmez sevmez şalgam getir ver Bi dahakine. tövbe yarabbim ya yani amacı ne tavrını koy yoksa önünü alamazsın. bebeğe su ver bide 
0 oy
tarafından
Oturtsaymış sofraya !!! 

Kime sormuş acaba 
0 oy
(139 puan) tarafından
Korkma canım bir kere den bir şey olmaz benim oğluma arkadaşım benden gizli puding yedirmisti iki buçuk aylıkken doktor bir kere den birşey olmaz ama bir daha sakin vermeyin dedi 

Kayinvaldeni uyar yada bebekle tek bırakma canım
0 oy
tarafından
Hicbisi olmaz ama yaptigi dogru degil zor sindirir bagirsaklari daha hazir degil yazik gunah el kadar sey.
0 oy
(11,648 puan) tarafından
Kız bizimkiler 2 aylık çocuğa pekmezli su verdiler doymuyo diye evde kavga kıyamet koptu
0 oy
(116 puan) tarafından
Ya bişey olmaz da çok saçma nedir bu büyüklerin bebeğe bişeyler verme çabası asitli şeker sonuçta içi yanar daha midesi almaz sinir oluyorum bu tür insanlara anneden çok anne olma çabasındalar
0 oy
tarafından
Bişey olmaz kuzum merak etme dikkat et bir daha vermesin
0 oy
tarafından
Canım kayınvaliden mi bakıyo çocuğa işte ben eşimde aynısını düşünüyo vereceğini bildiğimiz için emanet edemiyoruz ek gıdaya erkenden geçirip senin emzirmeni erkenden keser senn kayınvaliden pirinç ununa filan başlar yakında benden söylemesi emanet etme çalışmıyosan eğer ben böyle insanlara hayret ediyorum bişey vereceksen sor annesine dimi ama bi sor yani ki 3aylık bebeğe hiç bişey verilmez mama veya senin sütünü verecekse bile sorması lazım hayret ya
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Şunları bir araya toplayalım yakalım benimkide çok zorlsdu eşime kırkı çıkmadan et suyu içirmiş yemek sularındsn vermiş illa sende ver verdğini görüyoz dedim midem midem diye dolanıyo bağırsaklar sıkıntılı ne sanıyolarsa yedirince 
0 oy
(52,022 puan) tarafından
yanina da ekmek ve tahin vereymis  

su ver bebise eger doğruysa dedigin
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Yahu deli oluyorum şöyle şeylere ya. Ne cahil insanlar ya. Neden insanlar bebeklere bişey vermeye bu kadar heveslidir anlamıyorum ya. Bide çay vermiş aman ne faydalı. Yahu annesi zaten ne vereceğini ne vermeyeceğini bilir. Neden ya neden çok sinir oluyorum yemin ederim deli oldum yazarken bile 
0 oy
tarafından
O arada sen nerdeysin kumru ins salliyorsundur yine senin yaş 15 fln mi ya 
(897 puan) tarafından
Hayır 21 neden
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Cahil yaa      
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Şeker yemesınden iyidir diycem de sızın gibilerin elınde cocuga yazık oluyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 677 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 177 göst.
31 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 396 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miss.namaless (1,495 puan) tarafından soruldu

412,095 soru

12,406,020 cevap

44,613 kullanıcı

Kategoriler

...